Sollicitatiebrief Zorgmanager

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Zorgmanager direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Zorgmanager als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Zorgmanager
Sollicitatiebrief Zorgmanager
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Zorgmanager krijgt een 4,3/5 uit 219 beoordelingen.

Hendrikje Warringa
Sint Josephweg 9
6871 HH Renkum

Zorgcentrum Overmaat
T.a.v. mevrouw P. Koek
Rijksweg Oost 2
6842 CV Arnhem

Renkum, [DATUM]

Betreft: Zorgmanager

Geachte mevrouw Koek,

In de vacature die op uw website geplaatst is, lees ik dat u op zoek bent naar een zorgmanager die frisse ideeën heeft over zinvolle dagbesteding en werk. Wauw, de functie die precies past bij mijn persoonlijkheid en achtergrond. Graag solliciteer ik op deze vacature en in deze sollicitatiebrief voor zorgmanager zal ik mijn motivatie en werkervaring bespreken.
In [JAAR] heb ik de opleiding Verpleegkunde afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATSNAAM]. Ik ben daarna als verpleegkundige gaan werken bij een zorginstelling voor zwaar gehandicapte jong volwassenen. Dit was een parttime functie en ik besloot hiernaast de opleiding Zorgmanagement te gaan volgen aan [ONDERWIJSINSTELLING]. Ik kwam erachter dat hier mijn hart ligt en heb toen de overstap naar een andere zorginstelling gemaakt, waar ik als zorgmanager aan de slag kon gaan. Deze functie vervul ik nog steeds met veel plezier, maar door een aanstaande fusie, heb ik besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe werkplek. Zoals in de vacature te lezen staat, hecht uw zorginstelling veel waarde aan een positieve aanpak. Dit sluit precies aan bij mijn visie: een positieve en frisse blik zorgt ervoor dat cliënten het beste uit zichzelf kunnen halen en daarbij het mooist mogelijke perspectief bereiken.

Als zorgmanager zet ik mij met hart in ziel in voor de cliënten. Het liefst krijg ik de vrijheid en verantwoordelijkheid om precies te kunnen doen wat goed is voor de betreffende cliënt. Een persoonlijke aanpak geeft het beste resultaat en de meest gelukkige cliënt. Als zorgmanager ben ik verantwoordelijk voor het faciliteren en ondersteunen van de zelfverantwoordelijke teams. Ik zorg voor een sfeer waarbinnen cliënten, medewerkers en verwanten tevreden zijn en plezier hebben in het werk. Met oog voor een gezonde bedrijfsvoering, ben ik creatief en een actieve netwerker die kansen ziet in de omgeving.

Sociaal, betrokken en enthousiast zijn woorden die mijn persoonlijkheid goed omschrijven. Daarnaast ben ik proactief, kan ik zelfstandig werken en bezit ik een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Ik beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben in staat om altijd een stap verder te kijken. Met mijn frisse blik weet ik altijd het best mogelijke resultaat te bereiken.

Hopelijk heb ik u van mijn geschiktheid en motivatie kunnen overtuigen met deze sollicitatiebrief. Zorgmanager is voor mij de ultieme combinatie van twee passies: zorg en management. Graag voer ik deze functie bij uw mooie instelling uit. U kunt daarentegen rekenen op een gedreven en kundige medewerker. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.
Met vriendelijke groet,

Hendrikje Warringa

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

12 gedachten over “Sollicitatiebrief Zorgmanager

 1. Anoniem

  Bedankt voor de voorbeeld brief, gaat mij enorm op weg helpen.

  Reageren
 2. Danielle

  Kort samen gevat en tergelijkertijd alles benoemd, deze brief heeft mij heel erg geholpen, nu duimen op een leuke baan !

  Reageren
 3. R Jansen

  Bedankt voor het geven van een goede sollicitatiebrief

  Reageren
 4. Anoniem

  Super mooie brief. Ik wil deze brief graag gaan gebruiken voor mijn zoektocht naar een leuke baan als doktersassistente

  Reageren
 5. e

  Een super mooi sollicitatie brief. Welke goed is opgebouwd, En duidelijk aangeeft. Waar de interesse ligt. Ook wordt er goed in aangegeven welke handelingen al in de praktijk gedaan zijn . En waar de kwaliteiten liggen. Zijn namelijk helaas maar weinig goede sollicitatie brieven te vinden voor de functie doktersassistent. Meer voor in de zorg. Zou dan ook graag de voorbeeld brief in mijn bestand hebben als eventueel extra hulp middel bij mijn sollicitatie.
  Vriendelijke groet erwin

  Reageren
 6. Nana

  Bedankt voor het voorbeeld. Nu kan ik weer een nieuwe brief maken, met die van jullie als leiddraad.

  Reageren
  1. Nana

   Bedankt voor jullie voorbeeldbrief. Hiermee zal het vast lukken om een nieuwe sollicitatiebrief te schrijven met die van jullie als leidraad. En hopelijk helpt het mij om snel een nieuwe leuke baan te vinden.
   Trouwens, geweldig dat jullie hier zo veel verschillende standaard brieven hebben staan, voor zo veel verschillende doelgroepen.

   Reageren
 7. j

  zeer mooie sollicitatie brief. Welke ik graag wil gebruiken als voorbeeld brief. Zodat ik deze in mijn eigen woorden kan verwerken in mijn eigen brief.En de kans om aangenomen te worden vergroot wordt hiermee.

  Reageren
 8. Cinthia86

  Je wilt niet geloven hoe lastig het is om voor doktersassistente een inhoudelijk kloppende sollicitatiebrief te vinden online. Ik ben zo blij dat ik jullie site gevonden heb! Hiermee wordt ik zeker uitgenodigd :)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.