Sollicitatiebrief Zorgcoördinator

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Zorgcoördinator direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Zorgcoördinator als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Zorgcoördinator
Sollicitatiebrief Zorgcoördinator
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Zorgcoördinator krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Loek Vester
Zuiderzeestraatweg West 79
8085 AH Doornspijk

Zorgcentrum Family Care
T.a.v. mevrouw V. Knuffels
Straussplein 1
8031 AE Zwolle

Apeldoorn, [DATUM]

Betreft: vacature Zorgcoördinator

Geachte mevrouw Knuffels,

In [MEDIUM] van [DATUM] las ik de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een coachende en enthousiaste zorgcoördinator. Ik voelde me direct aangesproken; ik ben zeer gedreven in mijn werk als zorgcoördinator en weet dit op een ongedwongen en coachende manier over te brengen op collega’s. Graag solliciteer ik op de vacature voor zorgcoördinator bij uw zorginstelling. Mijn motivatie en achtergrond zal ik in deze sollicitatiebrief toelichten.

In [JAARTAL] heb ik de opleiding Verpleegkunde afgerond aan [ONDERWIJSINTELLING] te [PLAATSNAAM]. Na deze opleiding ben ik parttime als verpleegkundige gaan werken bij een zorginstelling voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking. Toen er ondersteuning gezocht werd voor de zorgcoördinator, heb ik deze functie opgepakt naast het uitvoeren van mijn rol als verpleegkundige. Ik kwam erachter dat een coördinerende rol goed bij mij past. De zorgcoördinator binnen uw zorginstelling spreekt mij vooral ook aan door de brede doelgroep. Kinderen, jongeren, jong volwassenen en volwassen mensen; het is een uitdaging om voor elke doelgroep en natuurlijk voor ieder individu de juiste zorg te leveren. Door mijn achtergrond als verpleegkundige, denk ik een uitstekende zorgcoördinator te zijn voor uw cliënten.

Als zorgcoördinator ben ik verantwoordelijk voor de totale zorgverlening die bijdraagt aan het geluk en fijne dagbeleving van cliënten. Ik coördineer het totale proces van zorg- en dienstverlening. Dit houdt in, dat ik een persoonlijk plan opstel, dit plan regelmatig evalueer en eventueel bijstel. Uiteraard in overleg en samenwerking met de familie/ verzorger van de cliënt en andere disciplines. Binnen de zorginstelling waar ik werk, wordt multidisciplinair gewerkt en daarbij ben ik het eerste aanspreekpunt. Collega’s en stagiaires coach ik waar nodig op een enthousiasmerende en opbouwende manier. Tenslotte voer ik dagelijks verzorgende en verplegende werkzaamheden uit bij cliënten. Om beter te communiceren met de kinderen, heb ik de methode ‘Meer Mens’ geleerd, zodat ik non-verbale communicatie van de kinderen kan signaleren en in kaart kan brengen.

Ik ben sociaal en heb een positieve instelling. Door mijn opgewekte humeur, breng ik vrolijkheid bij cliënten en collega’s. Toch heb ik ook een rustige uitstraling, mede doordat ik over veel geduld beschik. Ik ben goed in observeren, luisteren en weet behoeften van andere ‘te lezen’. Persoonlijke aandacht vind ik zeer belangrijk en ik stel dan ook de cliënt centraal. Doordat ik op een opbouwende manier weet te coachen, bereiken collega’s snel hun doelen en geef ik hen het vertrouwen dat zij nodig hebben. Graag werk ik samen in een gedreven en hecht team en ik streef naar een solide netwerk om mijn werk snel en degelijk uit te voeren. Zoals gevraagd in de vacature beschik ik over een rijbewijs en eigen vervoer.

Hopelijk heb ik mijn motivatie voor deze boeiende functie duidelijk over kunnen brengen in deze sollicitatiebrief. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Loek Vester

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.