Sollicitatiebrief woonbegeleider gehandicaptenzorg

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief woonbegeleider gehandicaptenzorg direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor woonbegeleider gehandicaptenzorg als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief woonbegeleider gehandicaptenzorg
Sollicitatiebrief woonbegeleider gehandicaptenzorg
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor woonbegeleider gehandicaptenzorg krijgt een 4,1/5 uit 289 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief woonbegeleider gehandicaptenzorg

Gwenny Kruijt
Paradyske 49
8807 PT Herbaijum

Het Boskruit
T.a.v. de heer C. van Hamburg
Soldatendijkje 2
8924 JM Leeuwarden

Herbaijum, [DATUM]

Betreft: vacature woonbegeleider gehandicaptenzorg

Geachte heer Van Hamburg,

Afgelopen [DATUM] las ik in Het Weekblad met interesse de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een woonbegeleider gehandicaptenzorg. Graag solliciteer ik op deze mooie vacature en ik zal in deze brief mijn motivatie nader toelichten.

Vorig jaar heb ik de opleiding SPW afgerond aan het ROC in Tilburg. Al snel kon ik aan de slag als woonbegeleider gehandicaptenzorg bij een zorginstelling in Waalwijk. Een leuke functie, maar helaas was het slechts ter vervanging van een collega die met verlengd zwangerschapsverlof ging. Over enkele weken zal zij haar werkzaamheden weer oppakken en dus ben ik op zoek naar een plek waar ik de mooie functie van woonbegeleider gehandicaptenzorg voort kan zetten. Uw instelling en werkwijze spreekt mij zeer aan, vandaar dat ik graag deel uit zou maken van het team.

In de redelijk korte tijd dat ik nu werk als woonbegeleider gehandicaptenzorg heb ik enorm veel geleerd. Ik ben zeer gedreven en heb ook alle taken aangegrepen om mezelf te kunnen ontwikkelen in de functie. Mijn werkgever heeft hier ook goed aan meegewerkt en heeft mij intensief laten begeleiden om snel op hoog niveau te kunnen werken. Als woonbegeleider gehandicaptenzorg zorg ik voor de uitvoering van het ondersteuningsplan voor cliënten. Ik signaleer hun behoeften en doe hiervan verslag bij mijn werkbegeleider. Alle taken voer ik op methodische wijze uit, waardoor ik de ondersteuningsvragen van cliënten goed kan onderbouwen.

Als persoon ben ik zeer sociaal. Ik werk graag met mensen en met name met mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Dit omdat ik zie dat het werk een groot verschil maakt voor zowel de cliënt als voor diens familie. Het geeft mij veel voldoening om mensen met een beperking een zo fijn mogelijke dag te bezorgen en hen de aandacht te geven die zij verdienen en nodig hebben.

Ik ben een geduldig persoon en mensen om mij heen vinden mij veel rust uitstralen. Men noemt mij een aanpakker die alles positief benadert met aandacht voor detail. Ik sta stevig in mijn schoenen en weet mij goed te weren in situaties van fysieke of verbale agressie. Zoals u als vereiste aangeeft in de vacature ben ik in het bezit van een rijbewijs.

Hopelijk heb ik u ervan kunnen overtuigen de juiste kandidaat te zijn. Woonbegeleider gehandicaptenzorg bij uw zorginstelling is een functie die perfect bij mij past. U kunt rekenen op een gedreven en gemotiveerde medewerker die haar positie met veel plezier zal invullen!

Met vriendelijke groet,

Gwenny Kruijt

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief woonbegeleider gehandicaptenzorg

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

12 gedachten over “Sollicitatiebrief woonbegeleider gehandicaptenzorg

 1. anoniem

  Bedankt, mooi voorbeeld hier kan ik wat mee!

  Reageren
 2. Niel

  Goede brief, Bedankt.

  Reageren
 3. inge verhoeven

  bedankt hier kan ik iets mee

  Reageren
 4. anoniem

  Bedankt, mooi voorbeeld hier kan ik wat mee!

  Reageren
 5. mar

  fijn hier heb ik wat aan als voorbeeld

  Reageren
 6. Kira

  impressive application letter!!!

  Reageren
 7. anoniem

  Prima brief…dankjewel!

  Reageren
 8. leen

  Een complete sollicitatiebrief. Deze ga ik dan ook gebruiken bij mijn eigen brief.

  Reageren
 9. Liena

  Goede brief, Bedankt.

  Reageren
 10. Famke

  Bedankt! Een complete sollicitatiebrief.

  Reageren
 11. Anoniem

  Een complete sollicitatiebrief. Deze ga ik dan ook gebruiken bij mijn eigen brief.
  Ingrid

  Reageren
 12. Lien

  bedankt voor de welgekomen hulp!! ;) Hopelijk heb ik de job met jullie mooie voorbeelden!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.