Sollicitatiebrief winkelmedewerkster

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief winkelmedewerkster direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de andere sollicitatiebrieven in dit type beroep, misschien kun je delen combineren: verkoopmedewerker, verkoopster, verkoper, vertegenwoordiger, winkelmedewerker, winkelmedewerkster.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor winkelmedewerkster als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief winkelmedewerkster
Sollicitatiebrief winkelmedewerkster
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor winkelmedewerkster krijgt een 4,2/5 uit 606 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief winkelmedewerkster

Kristin Slijpen
Schermerhoek 5
2905 TK Capelle aan den IJssel

A&H
T.a.v. de heer L. Logens
Klein markt 17
2911 FG Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel, [DATUM]

Betreft: vacature winkelmedewerkster

Geachte heer Logens,

Bij het bezoeken van uw supermarkt afgelopen zaterdag zag ik het pamflet met daarop de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een gemotiveerde winkelmedewerkster. Na een kort gesprek met uw collega, mevrouw [NAAM], heb ik besloten naar deze functie te solliciteren. In deze brief zal ik mijn motivatie en ervaring weergeven.

Na mijn MBO-opleiding verkoper detailhandel ben ik als winkelmedewerkster bij [BEDRIJF] aan de slag gegaan. Ik sta op de brood- en banketafdeling en zorg ervoor dat de broden afgebakken, gesneden en verpakt worden. Daarnaast help ik mensen bij het aannemen en afhandelen van bestelling. Samen met mijn collega ben ik verantwoordelijk voor de uitstraling van de afdeling. Schoonmaken, het aanvullen van de vakken en het bijhouden van promotiemateriaal hoort daar allemaal bij. Het is een leuke functie, maar nu ben ik toe aan een volgende stap, een nieuwe uitdaging.

Uw vacature voor winkelmedewerkster richt zich ook op het beheren van de servicebalie van uw supermarkt. De bijbehorende werkzaamheden zijn erg veelzijdig, wat mij erg aanspreekt. Momenteel verricht ik incidenteel kassawerkzaamheden. Dat is een taak die ik erg leuk vind en die in uw supermarkt structureler moet worden verricht. Naast het afrekenen vind ik ook het adviseren van klanten erg leuk. Als winkelmedewerkster stel ik mij graag behulpzaam op.

Ik ben communicatief vaardig en sociaal, werk erg secuur en heb oog voor detail. Als winkelmedewerkster zie ik het opgeruimd en representatief houden van de afdeling als een belangrijke taak. Een goede service zorgt ervoor dat klanten met een goed gevoel de supermarkt verlaten en ook terug zullen keren. Al met al is het een mooie uitdaging die ik graag aanga en waarin ik mijzelf verder wil ontwikkelen.

Mijn motivatie voor de functie heb ik in het kort weergegeven in deze brief. Winkelmedewerkster bij uw supermarkt is een functie waarin ik mijn enthousiasme en gastvrijheid kwijt kan. Ik hoop dan ook dat uw interesse gewekt is en wij nader kennis kunnen maken in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Kristin Slijpen

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief winkelmedewerkster

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

13 gedachten over “Sollicitatiebrief winkelmedewerkster

 1. Kris

  Goede brief, heb er veel uit kunnen halen.

  Reageren
 2. Lindsey

  Superhandig. Hier kun je heel veel mee

  Reageren
 3. Natascha

  Hele goede brief, zeker een grote hulp bij het maken van mijn eigen sollicitatiebrief

  Reageren
 4. lamintha

  hele goede brief kan ik zekker goed als voorbeeld gebruiken om mijn eigen brief goed te upgraden

  Reageren
 5. Sabrina

  Superhandig!!

  Ik ga meteen aan de slag.

  Thanks!!

  Reageren
 6. Natasja

  Super handig om sollicitatiebrieven te schrijven.

  Reageren
 7. m

  Echt handig deze brief.

  Reageren
 8. Anke

  Dit is geweldig weet soms gewoon niet wat er in een brief moet staan.. met deze Hulp brieven kan ik zelf een goed beeld krijgen

  Dus bij deze top en Dank je dat jullie er zijn

  Reageren
 9. anja

  een uitgebreide,maar duidelijk en overzichtelijk brief. Hier kan ik wat mee.

  Reageren
 10. Caroline

  Wat een gemak dat er voorbeeld solicitatiebrieven hier te vinden zijn. Ik raak uitgeput van het bedenken hoe ik dingen op papier/mail wil zetten.

  Reageren
 11. Daniëlle

  wat een handige en goede voorbeeld sollicitaties

  Reageren
 12. Danielle

  Het fijne aan deze site is dat als je met regelmaat sollicitatiebrieven moet schrijven je erg gemotiveerd raakt door dit soort brieven. Ik krijg gelijk zin om te schrijven. Bedankt!
  Goede brieven. Ga zo door!

  Reageren
 13. Royanne

  Wat suuuuper handig dit! Ik wil precies ook op de vaccature van servicebalie in de supermarkt solliciteren. Op school altijd al een hekel gehad aan het schrijven van sollicitatiebrieven. Altijd goed dit soort sites!! Gelijk downloaden :)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.