Sollicitatiebrief werkvoorbereider

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief werkvoorbereider direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor werkvoorbereider als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief werkvoorbereider
Sollicitatiebrief werkvoorbereider
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor werkvoorbereider krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Mikael Poorthuis
Burgemeester Maeijerstraat 112
5066 VL Moergestel

Zuid Nederlands Bouwbedrijf
T.a.v. Jan de Boer
Rhijnkant 1
5056 JH Berkel-Enschot

Moergestel, [DATUM]

Betreft: vacature werkvoorbereider

Geachte heer De Boer,

Met interesse las ik [DATUM] in [MEDIUM] de vacature waarin uw bedrijf vraagt naar een werkvoorbereider. De werkzaamheden en functie-eisen sluiten nauw aan bij mijn huidige taken en bij mijn competenties. Graag solliciteer ik dan ook naar deze uitdagende functie. In deze sollicitatiebrief zal ik mijn curriculum vitae en motivatie nader toelichten.

In [JAAR] heb ik de opleiding Uitvoerder Bouw afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING]. Ik ben daarna direct aan de slag gegaan als uitvoerder en in de avonduren heb ik de opleiding Bouwkunde gevolgd aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. Het was voor mij een interessante combinatie om tegelijk te werken op de bouwplaats, als het volgen van de opleiding Bouwkunde. Na het afronden van deze opleiding, ben ik als werkvoorbereider gaan werken bij [BEDRIJF]. Helaas kan ik hier maar 24 uur per week werken, vandaar dat ik op uw fulltime vacature reageer. Graag wil ik als fulltime werkvoorbereider aan de slag gaan, waarbij ik de praktijkkennis van de bouw goed kan gebruiken.

Als werkvoorbereider ben ik intensief betrokken bij de projecten van opdracht tot en met de oplevering. Ik vorm hierbij een belangrijke schakel binnen het projectteam en ben verantwoordelijk voor het tijdig aanvragen, analyseren en inkopen van alle contractuele onderdelen van een project. Dit, in samenspraak met de projectvoorbereider. In mijn functie van werkvoorbereider heb ik contact met alle betrokkenen binnen het projectteam. Zowel intern als extern zorg ik voor een goede, duidelijke communicatie over het project. In teamverband werk ik samen aan de verschillende projecten die binnen het bedrijf lopen.

Collega’s noemen mij een gedreven persoon, enthousiast en proactief. Ik neem graag verantwoordelijkheid en durf de touwtjes in handen te nemen. Door mijn analytisch vermogen en technisch inzicht, durf ik als werkvoorbereider knopen door te hakken. Graag werk ik in een betrokken team, waarbinnen ruimte is voor eerlijke feedback, duidelijke communicatie en ook humor. Ik weet op verschillende niveaus te communiceren en weet zowel mensen op de bouw als de klanten op de juiste manier te benaderen. Zoals gevraagd in de vacature ben ik in bezit van een rijbewijs B en heb ik geen 9-tot-5 mentaliteit.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik mijn enthousiasme voor de functie van werkvoorbereider bij uw bedrijf goed overgebracht te hebben. Graag vertel ik u meer over mijn ervaring en competenties in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Mikael Poorthuis

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.