Sollicitatiebrief Werkplekbeheerder

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Werkplekbeheerder direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Werkplekbeheerder als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Werkplekbeheerder
Sollicitatiebrief Werkplekbeheerder
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Werkplekbeheerder krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Florien ten Broeke
Marktstraat 153
9711 PC Groningen

ICT Bureau A4
T.a.v. Dhr. R. Guijt
Zuidplein 110
1077 VD Amsterdam

Groningen, [DATUM]

Betreft: vacature Werkplekbeheerder

Geachte mijnheer Guijt,

Gisteren las ik in [MEDIUM] de vacature waarin u vraagt naar een innovatieve werkplekbeheerder voor uw bedrijf. Het beheer en verbeteren van werkplekken is wat ik dagelijks doe en waar ik veel plezier uit haal. Nu ik op het punt sta om te verhuizen, ben ik op zoek naar een baan dichter bij mijn nieuwe woonplaats. Uw vacature trok daarom direct mijn aandacht: een passende baan, in de stad waar ik binnenkort naartoe verhuis. Graag solliciteer ik naar de functie van werkplekbeheerder en in deze sollicitatiebrief zal ik mijn achtergrond, curriculum vitae en motivatie nader toelichten.

In [JAAR] heb ik de opleiding ICT afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. Daarna ben ik gaan werken als computerbeheerder bij [BEDRIJF]. Toen dit bedrijf ging groeien, werd mijn functie veranderd in werkplekbeheerder. Deze functie vervul ik hier nu al [AANTAL] jaar met veel voldoening. Maar, zoals hierboven al vermeld, ben ik vanwege een verhuizing op zoek naar een ander fijn bedrijf waar ik de functie van netwerkbeheerder kan gaan uitvoeren.

Als werkplekbeheerder zet ik mijn technische skills in en ga ik voor de best passende oplossing. Iedere dag werk ik aan de meest uiteenlopende cases voor vele klanten. Toegewijd en doelgericht beheer ik diverse werkomgevingen en neem ik de verantwoordelijkheid voor het beschikbaar maken, houden en verbeteren van de werkplek en belangrijke applicaties. Samen met collega’s bedien ik interne klanten en de opdrachtgevers. Hierbij werk ik nauw samen met de systeembeheerders, netwerkbeheerders en serverbeheerders in de oplosgroepen. Afwisseling is wat mij erg aantrekt in de functie van netwerkbeheerder en het geeft me plezier om samen met een sterk team te komen tot de best passende oplossing.

Ik ben een communicatief vaardig en sociaal persoon. Door mijn servicegerichte instelling en de wil om zaken op te lossen, weet ik als werkplekbeheerder keer op keer klanten te verrassen met de juiste oplossing. Om te komen tot deze beste oplossing, werk ik graag met nieuwe technieken. Deze ontdek ik door het lezen van vakliteratuur en het volgen van cursussen en trainingen. Als werkplekbeheerder heb ik een schat aan kennis en ervaring. Zoals gevraagd in de vacature heeft Windows geen geheimen voor mij, weet ik alles over Core infra, OS en Drivers. Ik ben zeer vaardig in het onderhoud van task sequences en ondersteunende tools. Graag werk ik in een zelfstandig team, dat oog heeft voor innovatie en voldoende ruimte biedt voor initiatieven. Resultaat is voor mij belangrijker dan tijd.

Hopelijk is mijn sollicitatiebrief en curriculum vitae aanleiding om mij uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek bij u op kantoor.

Met vriendelijke groeten,

Florien ten Broeke

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.