Sollicitatiebrief webredacteur

DOWNLOAD – sollicitatiebrief webredacteur direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor webredacteur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief webredacteur
Sollicitatiebrief webredacteur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor webredacteur krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief webredacteur

Maryse Agricola
Gandhistraat 38
2037 JC Haarlem

Tommers Personelle B.V.
T.a.v. mevrouw P. Levrijn
Binnenweg 135
2101 JE Heemstede

Haarlem, [DATUM]

Betreft: vacature webredacteur

Geachte mevrouw P. Levrijn,

Een nieuwe uitdaging als webredacteur: dat dacht ik toen ik de vacature voor webredacteur bij uw organisatie las. Momenteel ben ik al webredacteur, maar ik zoek een meer dynamische omgeving waarbinnen ik mijn werkzaamheden uit kan voeren. Uw organisatie is daar de geschikte plek voor. Graag solliciteer ik dan ook naar de functie van webredacteur en in deze sollicitatiebrief zal ik nader ingaan op mijn motivatie, opleiding en ervaring.

In [JAAR] heb ik de opleiding Communicatie afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. Tijdens deze opleiding werd mij duidelijk dat ik veel plezier haalde uit schrijven. Voor mijn afstudeerstage heb ik dan ook een plek gekozen waar ik voornamelijk bezig kon zijn met schrijven. Deze plek vond ik bij een financieel dienstverlener, waar ik op de afdeling marketing en communicatie de webredacteur ging ondersteunen en zelfstandig werkzaamheden mocht uitvoeren. Na het afronden van de opleiding, ben ik op deze plek blijven werken als webredacteur. In de afgelopen paar jaar heb ik veel geleerd en ben nu toe aan een volgende stap.

Als webredacteur ben ik verantwoordelijk voor het schrijven van webteksten op de bedrijfswebsite. Hierbij weet ik de juiste teksten te schrijven en informatie op de juiste manier over te brengen. Door slim gebruik te maken van zoekwoorden zorg ik ervoor dat het juiste verkeer naar de website komt, maar doe hierbij geen afbreuk aan de leesbeleving van de bezoeker. Samen met het team ben ik continu op zoek naar een nog betere versie van de website en de beste bezoekersbeleving. Ook teksten worden getoetst aan de hand van A/B-tests om zo te komen tot het beste resultaat.

Als persoon ben ik sociaal en gedreven. Ik werk zeer nauwkeurig en heb oog voor detail. Door mijn flexibele instelling kan ik eenvoudig inspelen op wisselende situaties en weet ik goed om te gaan met stress en deadlines. Als webredacteur beheers ik uiteraard de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en ik weet foutloze teksten te schrijven. Zoals gevraagd in de vacature ben ik bereid cursussen te volgen met betrekking tot vormgeving en content management systemen.

De functie van webredacteur bij uw organisatie spreekt mij aan vanwege de mate van zelfstandigheid en het begeleiden van de junior webredacteurs. Daarnaast straalt uw bedrijf energie en dynamiek uit; precies de omgeving waarbinnen ik opbloei en waardoor het werk uitdagender en boeiender wordt. Hopelijk heb ik u van mijn enthousiasme en geschiktheid voor de functie kunnen overtuigen met deze sollicitatiebrief. Als webredacteur zorg ik graag voor de beste customer journey binnen uw website!

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Maryse Agricola

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief webredacteur

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.