Sollicitatiebrief webmaster

DOWNLOAD – sollicitatiebrief webmaster direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor webmaster als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief webmaster
Sollicitatiebrief webmaster
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor webmaster krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Puck Schulten
W. Muldersplein 1
4931 KA Geertruidenberg

Bytes & Bits
T.a.v. de heer G.P.M. Roelfs
Lissenveld 32
4940 AB Raamsdonksveer

Geertruidenberg, [DATUM]

Betreft: vacature webmaster

Geachte heer Roelfs,

Uit de vacature in [MEDIUM] van [DATUM], blijkt dat u op zoek bent naar een webmaster voor uw organisatie. Na het lezen van deze vacature besloot ik direct deze sollicitatiebrief te schrijven. Mijn motivatie hiervoor, evenals mijn opleiding en werkervaring zal ik hieronder toelichten.

In [JAAR] heb ik de opleiding Communicatie afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. Tijdens deze opleiding werd mij duidelijk dat mijn interesse vooral lag bij schrijven. Dat was de reden dat ik stage ben gaan lopen als webmaster bij een gemeente. Na het afronden van deze opleiding kon ik daar blijven werken in dezelfde functie en deze vervul ik op dit moment nog steeds. Het werk ligt mij goed, echter ben ik toe aan het werken in een meer dynamische omgeving, zodat het werk ook uitdagender wordt. Uit uw vacature maak ik op dat uw organisatie mij dit meer uitdagende werk en een energieke omgeving kan bieden.

Als webmaster word ik gelukkig van het creëren van content. Ik plaats berichten op de website, ontwerp afbeeldingen, adviseer interne opdrachtgevers en beheer daarnaast ook de content van e-mails en apps. Om mijn werk goed uit te voeren heb ik diverse cursussen gevolgd met betrekking tot HTML, CSS, Photoshop en Indesign. Ik beheers zowel de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en heb daarnaast kennis van de Duitse en Franse taal. Als webmaster weet ik met verschillende content management systemen om te gaan en heb ik ruime kennis van SEO.

Ik ben een creatief persoon, die van uitdagingen afwisseling houdt. Als webmaster bij uw organisatie zal ik mij daarom als een vis in het water voelen. Ik ben goed in plannen en weet mij flexibel op te stellen. Graag werk ik in een team, maar hecht ook waarde aan werkzaamheden die ik zelfstandig uit kan voeren. Ik werk nauwkeurig en heb oog voor detail. Taal- of spelfouten komt u dan ook niet snel in mijn werk tegen. Door mijn kijk op vormgeving weet ik tekst en beeld goed samen te brengen op beeldscherm. Kortom, een veelzijdig en gedreven webmaster.

Hopelijk heb ik u van mijn geschiktheid kunnen overtuigen in deze sollicitatiebrief. Als webmaster heb ik de motivatie om uw organisatie op het web helemaal tot zijn recht te laten komen. Graag vertel ik u meer over mijn ervaring en kennis in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Puck Schulten

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.