Sollicitatiebrief VoIP Specialist

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief VoIP Specialist direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor VoIP Specialist als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief VoIP Specialist
Sollicitatiebrief VoIP Specialist
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor VoIP Specialist krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Joëll Bruijnen
Rozenstraat 28
1016 NX Amsterdam

ICT Consultancy Amsterdam
t.a.v. Maarten Fransen
Mr. Treublaan 20,
1097 DP Amsterdam

Amsterdam, [DATUM]

Betreft: vacature VoIP Specialist

Geachte heer Fransen,

In [MEDIUM] van [DATUM] las ik de vacature waarin u vraag naar een VoIP Specialist. Al enkele jaren vervul ik eenzelfde functie bij een klein bedrijf. Graag zet ik een volgende stap in mijn loopbaan en ontwikkel mij verder in deze functie bij een grote, internationale omgeving. Uw bedrijf is daarvoor de juiste plek en daarom solliciteer naar aanleiding van uw vacature. In deze sollicitatiebrief vertel ik u graag meer over mijn opleiding, werkervaring en motivatie voor de functie.

Na het afronden van de havo ben ik de opleiding ICT gaan doen aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. In [JAAR] heb ik mijn diploma voor deze opleiding behaald en ben ik gaan werken bij een ICT-leverancier als software engineer. Nadat ik deze functie twee jaar vervuld heb, ben ik bij een andere leverancier gaan werken als VoIP engineer. Dit bevalt mij zeer goed, echter ben ik toe aan wat meer uitdaging, zoals de extra werkzaamheden die in uw vacature beschreven staan.

Als VoIP engineer ben ik verantwoordelijk voor het turn-key implementeren van projecten, het testen van nieuwe VoIP technologieën en het verzorgen van support vraagstukken. Ik heb als VoIP engineer veel affiniteit met netwerken en beschik over gedegen kennis als het gaat om systeembeheer/IP technologie. XELION en 3CX systemen hebben geen geheimen voor mij en daarnaast heb ik ook gewerkt met SIP trace analyse en Wireshark. Binnen mijn functie ben ik ook de tactische en strategische sparringpartner van klanten. Ik ben in staat om netwerken op te leveren waarin de wensen en eisen van de gebruiker volledig tot uiting komen. Standaardiseren en automatiseren van ICT processen gaan mij goed af. Kortom, ik ben een ervaren en kundige VoIp Specialist.

Collega’s noemen mij een gedreven persoon met een flexibele en stressbestendige instelling. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en weet mij op alle niveaus goed uit te drukken. In mijn functie als VoIP Specialist ga ik graag gestructureerd te werk en weet mijn werkzaamheden goed te plannen. Graag maak ik deel uit van een professioneel team, waarbinnen ruimte is voor overleg en respectvolle feedback, maar ook voor humor. Zoals gevraagd in de vacature, beheers ik zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Hopelijk heb ik u met deze sollicitatiebrief en mijn curriculum vitae kunnen overtuigen van mijn geschiktheid voor de functie van VoIP Specialist binnen uw bedrijf. Wilt u graag dieper ingaan op mijn motivatie, dan doe ik dat graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Joëll Bruijnen

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.