Sollicitatiebrief Voedingsassistent

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Voedingsassistent direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Voedingsassistent als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Voedingsassistent
Sollicitatiebrief Voedingsassistent
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Voedingsassistent krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Harun Bethlehem
Boekelerveldbeek 36
7548 PK Enschede

Stichting Voeding Leeft
T.a.v. mevrouw K. van Woudenberg
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Enschede, [DATUM]

Betreft: vacature Voedingsassistent

Geachte mevrouw Van Woudenberg,

Met interesse las ik [DATUM] in [MEDIUM] de vacature voor een voedingsassistent bij uw stichting. Werken op een kleine afdeling, binnen een energiek team. Dat is waar ik naar op zoek ben! Vol enthousiasme solliciteer ik dan ook naar deze functie van voedingsassistent. In deze sollicitatiebrief zal ik meer vertellen over mijn opleiding, achtergrond en motivatie.

In [JAARTAL] heb ik de opleiding Voedingsassistent afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. Tijdens deze opleiding heb ik op verschillende plekken stage gelopen en na mijn opleiding kon ik bij mijn laatste stageplek blijven. In dit ziekenhuis werk ik momenteel nog steeds met plezier. Toch viel uw vacature mij direct op en de omschrijving van uw stichting en de werkzaamheden spraken mij zeer aan. De persoonlijke aanpak en de kleine afdeling waarbinnen gewerkt wordt zullen mij veel voldoening en werkplezier geven.

Als voedingsassistent zorg ik voor het dagelijkse menu dat geserveerd wordt. Hierbij neem ik de wensen van de patiënten in acht en neem dit waar mogelijk mee in het dieet. Ik bespreek het dieet met de patiënt en met de familie of mantelzorger. Ik maak waar nodig aanpassingen, geef advies aan het zorgteam en overleg met de diëtist. Daarnaast voorzie ik doorgaans de dag in eten en drinken. Indien nodig ondersteun ik patiënten bij de maaltijden. Naast deze werkzaamheden verzorg ik ook de bestellingen van de maaltijden en de zorgboodschappen middels een digitaal bestelsysteem. Ook verwerk ik belangrijke gegevens in het ECD.

Ik ben een sociaal, integer persoon. In mijn werk als voedingsassistent werk ik zeer nauwkeurig en ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact met de patiënten. Door mijn open uitstraling voelen mensen zich al snel op hun gemak. Ik ben energiek en enthousiast te noemen en benader zaken voornamelijk positief. In mijn werk ben ik zeer flexibel en ik ben gewend om in verschillende diensten en in weekenden te werken. Zoals gevraagd in de vacature ben ik in bezit van een rijbewijs en eigen auto.

Hopelijk heb ik u van mijn geschiktheid voor voedingsassistent binnen uw stichting kunnen overtuigen met deze sollicitatiebrief. Graag vertel ik u meer tijdens een persoonlijk gesprek.
Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Harun Bethlehem

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief Voedingsassistent

  1. Astrid Luijken

    Het is een duidelijke en goede uitleg over de functie van voedingsassistent.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.