Sollicitatiebrief visual merchandiser

DOWNLOAD – sollicitatiebrief visual merchandiser direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor visual merchandiser als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief visual merchandiser
Sollicitatiebrief visual merchandiser
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor visual merchandiser krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Ayla van Beusekom
Isingstraat 95
2522 JP Den Haag

Top Jeans
T.a.v. de heer G. van den Tweel
Kon. Julianalaan
2273 BR Voorburg

Den Haag, [DATUM]

Betreft: vacature visual merchandiser

Geachte heer Van den Tweel,

De baan die ik zoek! Uw vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een visual merchandiser voor uw kledingmerk en bijbehorende winkels trok direct mijn aandacht. Graag solliciteer ik naar deze uitdagende functie en in deze sollicitatiebrief ga ik nader in op mijn opleiding, motivatie en werkervaring.

Na een jaar de opleiding Marketing te hebben gevolgd aan [ONDERWIJSINSTELLING], besloot ik om me meer te gaan specialiseren richting mode, waar mijn hart ligt. Ik ben de opleiding Business & Fashion gaan volgen aan [ONDERWIJSINSTELLING]. Een schot in de roos, want deze opleiding heb ik met goede resultaten afgerond in [JAAR]. Na de opleiding, ben ik direct gaan werken bij een warenhuis, waar ik verantwoordelijk was voor de fashion-afdeling. Een mooie start, maar nu ben ik toe aan een grotere uitdaging. En deze vond ik in uw vacature voor visual merchandiser.

Als visual merchandiser ben ik verantwoordelijk voor het winkelbeeld op de afdeling. Ik zorg ervoor dat de afdeling er altijd aantrekkelijk en commercieel uitziet. Hierbij pas ik de visuele merchandisingregels en richtlijnen toe. Veranderingen op de afdeling voer ik op snelle en ordelijke wijze uit, om zo minimale last te geven. Wat ik op de werkvloer heb geleerd is, om de verkoopruimte te optimaliseren door middel van het juiste gebruik van hulpmiddelen voor de analyse en berekeningen van de rentabiliteit. Ik ben bewust van de verkoopcijfers en prestatie-indicatoren om zo productgebaseerde maatregelen te treffen. Daarnaast kan ik als visual merchandiser me uiteraard aanpassen aan en reageren op de resultaten door oplossingen te vinden om zo de winkel commerciëler te maken. Hierbij ben ik bewust van het klantprofiel, het productpotentieel en de commerciële strategieën van concurrenten. Tenslotte communiceer ik direct met het team over nieuwe producten, veranderingen in merchandising en breng ik continu verslag uit tegenover het managementteam. Kortom, ik ben een sterke visual merchandiser met een breed takenpakket en grote kennis van zaken.

Wat mij aantrekt in uw vacature, is dat ik niet alleen voor een afdeling, maar voor enkele winkels verantwoordelijk wordt. Daarnaast koop ik zelf regelmatig in uw winkels en heb daardoor een grote merkbetrokkenheid. Een geweldige uitdaging, met kleding waar ik helemaal achter sta: een droom voor mij als visual merchandiser.

Als persoon ben ik creatief en ik heb een commerciële en resultaatgedreven instelling. Ik heb een passie voor mode, bezit goede communicatieve vaardigheden en kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken. Door mijn oog voor detail en het weten te stellen van prioriteiten, werk ik accuraat en effectief. Vanwege mijn flexibele instelling weet ik goed om te gaan met wisselende of stressvolle situaties en korte deadlines.

Hopelijk heb ik u van mijn enthousiasme en geschiktheid voor de functie van visual merchandiser kunnen overtuigen in deze sollicitatiebrief. Als visual merchandiser help ik graag mee aan de ontwikkeling van uw modemerk en winkels. In een persoonlijk gesprek beantwoord ik eventuele vraag van uw kant met veel plezier.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Ayla van Beusekom

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief visual merchandiser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.