Sollicitatiebrief vertegenwoordiger

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief vertegenwoordiger direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de andere sollicitatiebrieven in dit type beroep, misschien kun je delen combineren: accountmanager, commercieel medewerker, technisch commercieel medewerkerverkoopmedewerker, verkoopster, verkoper, vertegenwoordiger, winkelmedewerker, winkelmedewerkster.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor vertegenwoordiger als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief vertegenwoordiger
Sollicitatiebrief vertegenwoordiger
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor vertegenwoordiger krijgt een 4,3/5 uit 270 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief vertegenwoordiger

Demy Hage
Van Kinsbergenstraat 192
2518 GV Den Haag

Sikko & Partners
T.a.v. S. de Weger
Beurtschipper 129
2152 LG Nieuw Vennep

Den Haag, [DATUM]

Betreft: vacature vertegenwoordiger

Geachte heer De Weger,

Met veel interesse las ik op uw bedrijfswebsite de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een gemotiveerde en volhardende vertegenwoordiger. Dankzij mijn ruime ervaring, gedrevenheid en enthousiasme denk ik de juiste kandidaat te zijn voor deze functie. Met het schrijven van deze brief wil ik u mijn motivatie voor de vacature nader toelichten.

Sinds twee jaar ben ik werkzaam als medewerker commerciële binnendienst bij een telecombedrijf. De functie bevalt mij in principe goed en is zeer afwisselend, maar ik mis het bezoeken en persoonlijk ontmoeten van klanten. De functie van vertegenwoordiger bij uw bedrijf lijkt mij daarom een mooie nieuwe en interessante stap in mijn carrière. De afwisseling tussen kantoorwerk en het bezoeken van prospects en klanten klinkt mij als muziek in de oren!

Door de ervaring die ik in mijn huidige functie heb opgedaan ken ik de fijne kneepjes van direct sales en andere verkooptechnieken. Ik ben zeer commercieel ingesteld en gedreven in het behalen van mijn doelen. Met alle plezier zet ik net dat stapje extra om een klant binnen te halen en ik geef niet snel op. Als ik daardoor wat meer uren moet maken is dat voor mij geen enkel probleem. Mijn werk doe ik met veel toewijding en vooral ook met veel plezier.

Wat mij aanspreekt in uw vacature voor een vertegenwoordiger is de intensieve begeleiding in het begin en de trainingen die regelmatig gegeven worden. Ik leer graag bij en maak met veel plezier kennis met nieuwe technieken. Zo blijft het vak van vertegenwoordiger leerzaam en uitdagend. Daarnaast verwacht ik bij uw bedrijf terecht te komen in een leuk, coöperatief en gemotiveerd team van vertegenwoordigers. Een gezonde portie concurrentie op het gebied van presteren ga ik zeker niet uit de weg!

Collega’s noemen mij een commerciële tijger, sociaal en een echte teamspeler. In mijn werk zoek ik continue naar nieuwe verkooptechnieken en ik zoek graag wat uitdaging en afwisseling in mijn werkzaamheden. Daarbij zet ik graag mijn creativiteit in en op salesgebied werpt dit zeker zijn vruchten af. Ik vind het heerlijk om hard en veel te werken zonder daarbij mijn privéleven uit het oog te verliezen. Vrienden vind ik namelijk ook belangrijk en ik ga dan ook regelmatig een dag of avond met ze op stap. Ten slotte wil ik graag melden dat ik in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer ben.

Hopelijk heb ik u van mijn gedrevenheid en enthousiasme voor de functie kunnen overtuigen in deze brief. Vertegenwoordiger is een functie die mij op het lijf geschreven is en u zult in mij dan ook een goede werknemer vinden! Graag maak ik met u persoonlijk kennis om eventuele vragen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Demy Hage

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief vertegenwoordiger

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

10 gedachten over “Sollicitatiebrief vertegenwoordiger

 1. Steven

  Zeer nuttig als voorbeeld. Heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat na de nodige aanpassingen.

  Reageren
 2. Johan

  Deze voorbeeld brief van vertegenwoordiger is echt een uitkomst, wel veel aanpassen, maar ja het is dan ook een voorbeeld

  Reageren
 3. Peter

  Goed te gebruiken als voorbeeld goed initiatief

  Reageren
 4. deniece

  ben helemaal blij met dit soort site’s , zo kan je je eigen motivatie of sollicitatiebrief versterken.

  Reageren
 5. Gerwin

  Fijn dat er sites bestaand die je helpen net die zinnen in een brief te zetten waardoord deze net wat sterker wordt! Bedankt dat we daarvan gebruik mogen maken!

  Grz Gerwin

  Reageren
 6. Martijn

  Bedankt voor deze brief. Ziet er erg goed uit.
  na vele pogingen hoop ik dat het met deze brief een keer gaat lukken.

  Reageren
 7. Martijn

  Bedankt voor deze brief.
  Ziet er goed uit. Ik ga hem proberen te gebruiken

  Reageren
 8. Piet

  Wat een mooie brief zeg, ik ga ook proberen of ik nu ook eens met deze brief een kans van slagen hebt, want met een startende vijftiger heeft het zwaar in deze tijd.
  En nu maar hopen dat de werkgevers ook zo goed gezind zijn

  Piet

  Reageren
 9. tinus

  bedankt voor deze brief
  ziet er erg goed uit en leert mij het luiste te doen voor een sollicitatie
  dank vier voor

  Reageren
 10. Antoine

  Sterke brieven!!
  Ik heb in jaren niet zo’n goede site gezien waarop brieven staan die ik echt kan gebruiken. Gezien mijn leeftijd wordt het steeds moeilijker om een baan te vinden dus daarom ben ik blij met ieder idee wat ik dan ook maar aangeboden krijg

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.