Sollicitatiebrief verpleegkundige

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief verpleegkundige direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor verpleegkundige als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief verpleegkundige
Sollicitatiebrief verpleegkundige
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy en voorbeeldsollicitatiebrief.info en opinieland.nl mogen mij per e-mail benaderen met interessante berichten.
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor verpleegkundige krijgt een 4,1/5 uit 857 beoordelingen.

Tanja Talboom
Molenhoek 124
8148 RN Lemele

Ziekenhuis ‘s-Hertogenbosch
T.a.v. mevrouw K. Blauwbloesum
Postbus 90153
5200 ME ‘s-Hertogenbosch

Lemele, [DATUM]

Betreft: vacature verpleegkundige

Geachte mevrouw Blauwbloesum,

Vrijdag jl. hebben wij elkaar gesproken op de open dag van [BEDRIJF]. U gaf aan dat er een openstaande vacature is voor een verpleegkundige op de afdeling psychogeriatrische zorg. Middels deze brief wil ik u er graag van overtuigen dat ik die stevige, flexibele en creatieve verpleegkundige ben waarnaar u op zoek bent.

Nadat ik in [JAAR] de opleiding Verpleegkunde had afgerond ben ik als verpleegkundige op de afdeling cardiologie van [BEDRIJF] te [PLAATS] gaan werken en heb ik mijn BIG-registratie toegewezen gekregen. De afdeling cardiologie is een interessante werkplek. Echter, ik merk dat vooral de omgang met de oudere mensen mij veel voldoening geeft. Zij zijn al een eind op weg in hun leven en ik wil hen graag nog zoveel mogelijk laten genieten. Aangezien er voornamelijk oudere mensen op de afdeling PG verblijven is uw vacature voor mij extra interessant.

De taken die in de vacature voor verpleegkundige op de afdeling PG beschreven staan spreken mij zeer aan. Het opstellen van een zorgleefplan, het verlenen van zorg aan de patiënten op basis van dat plan en de begeleiding van patiënten in hun dagelijkse bezigheden zijn voor mij nieuwe elementen waarin ik mij kan ontwikkelen. Daarnaast blijven voor mij de meer vertrouwde taken nog steeds uitdagend. Een voorbeeld hiervan is het assisteren bij medisch-technische handelingen.

In mijn werk als verpleegkundige staat de zorg en het welzijn van patiënten voorop. Ik heb een sterk inlevingsvermogen en ben continue bezig met observeren en analyseren. Hierdoor kan ik snel handelen, ook in onverwachte situaties. Ik ben geduldig en flexibel en bied graag een luisterend oor. Daarnaast ben ik zeer leergierig en dus ook bereid om mezelf indien nodig bij te scholen.

Ik hoop dat ik mijn motivatie voor de openstaande vacature duidelijk heb kunnen overbrengen in deze brief. Verpleegkundige op de psychogeriatrische afdeling is een functie waarin ik al mijn enthousiasme in kwijt kan. Hopelijk mag ik mijn enthousiasme verder aan u overbrengen in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Tanja Talboom

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

6 gedachten over “Sollicitatiebrief verpleegkundige

 1. fatma

  mooie sollicitatie brieven

  Reageren
 2. Vanessa

  Nette brief, waar ik zeker iets mee kan..

  Reageren
 3. Diana jansen

  Hele goede sollicitatie brief waar ik veel aan heb om er wat punten uit te kunnen gebruiken.

  Reageren
 4. W.H Doornbos

  Mooi sollicitatiebrieven, waar je veel aan kunt hebben.

  Reageren
 5. Joke van Meeteren

  Zeer goede brief duidelijk het waarom en hoe

  Reageren
 6. Nawal Ayada

  mooie sollicitatiebrieven, waar je veel aan hebt.heb ook meerdere kenissen er attent op gemaakt.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.