Sollicitatiebrief verkoopster

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief verkoopster direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de andere sollicitatiebrieven in dit type beroep, misschien kun je delen combineren: verkoopmedewerker, verkoopster, verkoper, vertegenwoordiger, winkelmedewerker, winkelmedewerkster.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor verkoopster als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief verkoopster
Sollicitatiebrief verkoopster
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor verkoopster krijgt een 4,2/5 uit 525 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief verkoopster

Florieke van Nierop
Gentsestraat 62
1132 EK Haarlem

Coolcat Amsterdam
T.a.v. mevrouw A.S.G. Kneepkens
Buiksloterdijk 78
1034 ZJ Amsterdam

Haarlem, [DATUM]

Betreft: vacature verkoopster

Geachte mevrouw Kneepkens,

Afgelopen zaterdag zag ik bij de kassa van uw kledingzaak uw advertentie met de openstaande vacature voor verkoopster. Na een kort gesprek met uw medewerker Masha heb ik besloten deze brief te schrijven waarin ik graag mijn motivatie toe wil lichten.

Momenteel werk ik als verkoopster bij een groot warenhuis op de kledingafdeling die bestaat uit kinder-, vrouwen- en herenkleding. De baan vind ik ontzettend leuk, maar de kleding is niet helemaal de stijl die mij aanspreekt. De kleding die in uw kledingzaak te koop is past wel helemaal bij mij.

Dagelijks ben ik met mode bezig. Ik lees bijvoorbeeld veel modetijdschriften en verschillende modeblogs. Hierdoor ben ik als verkoopster altijd op de hoogte van de laatste kledingtrends en doe ik veel ideeën op. Ik verheug me erop om deze over te dragen aan bezoekers van uw kledingzaak. Het geven van goed kledingadvies is in het vak van verkoopster zeer belangrijk. De klant moet zich goed voelen in de kleding, er stralend uitzien en tevreden de deur uit gaan om enkele weken later weer terug te keren.

Mensen om mij heen omschrijven mij als sociaal en communicatief vaardig, behulpzaam en enthousiast. Zonder moeite stap ik op mensen af en neem ik het voortouw wanneer nodig. In mijn werk ben ik klantgericht en ik zorg ervoor dat klachten naar tevredenheid afgehandeld worden. Ik ben, zoals u in uw vacature vraagt, flexibel wat betreft werktijden. In mijn huidige functie ben ik gewend om op koopavonden en in het weekend te werken. De Nederlandse taal beheers ik zeer goed, evenals het Engels en het Duits.

Ik hoop dat ik u middels deze brief heb kunnen overtuigen de juiste kandidaat voor de openstaande functie te zijn. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek, zodat ik mijn passie voor mode nog uitgebreider kan overbrengen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Florieke van Nierop

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief verkoopster

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

8 gedachten over “Sollicitatiebrief verkoopster

 1. Nancy

  Goede brief hier kan ik wat mee . Ben niet zo goed in schrijven van een sollicitatie brief

  Reageren
 2. jorien

  geweldig, eenvoudig .
  super!

  Reageren
 3. Melanie

  Goede brief. Hier kan ik zeker wat mee.

  Reageren
 4. Celeste

  Supergoede motivatiebrief! Heel handig voor mijn sollicitatie

  Reageren
 5. Marja van der Kemp

  Ja zeker !! alleen wil ik deze brief als open sollicitatie versturen, wat moet ik dan aan passen ? en daar komt ook nog bij dat ik weinig ervaring heb als verkoopster (onderwijsverleden) maar wel modebewust ben en veel levenservaring heb.

  Reageren
 6. Gabriëlle

  Erg goede motivatiebrief. Zou hier dan ook graag een gedeelte uit gebruiken, dat bij mij aansluit.

  Reageren
 7. Naomi

  Dit is een mooie sollicitatie brief! ik heb geen ervaring in de winkel verkoop dus kan hier zeker goed mee uit de voeten vooral het laatste deel van de brief sluit erg bij mij aan.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.