Sollicitatiebrief verkoopmedewerker 2

DOWNLOADs DIRECT – motivatiebrief verkoopmedewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze motivatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze motivatiebrief voor verkoopmedewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief verkoopmedewerker 2
Sollicitatiebrief verkoopmedewerker 2
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor verkoopmedewerker 2 krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Bekijk variant 1 voor Sollicitatiebrief verkoopmedewerker 2

Cliff Evenhuis
Wilgenhoek 20
7681 RR Vroomshoop

Mediamarkt Vroomshoop
T.a.v. de heer Vredeveld
Moerbergplantsoen 65
7681 AA Vroomshoop

Vroomshoop, [DATUM]

Betreft: Vacature verkoopmedewerker

Geachte heer Vredeveld,

Als verkoopmedewerker is het je verantwoordelijkheid om voor een perfecte uitstraling en service te zorgen. Zeker nu steeds meer mensen online hun aankopen doen. Met de juiste houding tegenover de klant kan de verkoopmedewerker ervoor zorgen dat mensen niet alleen een aankoop doen, maar ook blijven terugkeren. Graag wil ik via deze brief toelichten waarom ik de gedreven en flexibele medewerker bent die u zoekt.

Mijn eerste job na het afronden van mijn middelbare studies aan [INSTELLING] was een tijdelijke functie als kassamedewerker bij [BEDRIJF]. Een functie die mij veel voldoening gaf, net omwille van het contact met de klanten. Ik merkte dat zij mijn servicegerichte ingesteldheid erg konden waarderen en ging na het aflopen van mijn tijdelijk contract op zoek naar een functie met een nog nauwer klantencontact. Die vond ik als verkoopmedewerker bij [BEDRIJF]. Een leuke functie, maar na enkele jaren heb ik het gevoel toe te zijn aan nieuwe uitdaging en toen ik zag dat uw bedrijf een winkel zou openen in [LOCATIE] ging mijn hart sneller slaan.

Al jarenlang ben ik fan van uw [MERK/PRODUCT] en ik ben dan ook een uitstekende kandidaat om klanten het perfecte advies te verlenen. Ik haal er veel voldoening uit anderen te kunnen helpen om het perfecte product te vinden. Daarbij probeer ik steeds het perfecte evenwicht te vinden tussen een klantgerichte en commerciële instelling. Die aanpak werkt: de grote meerderheid van de klanten verlaat de winkel met een aankoop én met de glimlach.

In mijn huidige functie is er een grote flexibiliteit vereist en ik ben het gewoon om te werken tijdens koopavonden en weekenden. Ook de drukte tijdens de koopjesperiode vormt geen probleem: ik ben stressbestendig en doe in die periode extra mijn best om de sfeer in het team optimaal te houden.

Graag wil ik nogmaals benadrukken dat het een eer zou zijn om aan de slag te gaan bij uw [BEDRIJF]. Ik hoop dat uw interesse gewekt is na het lezen van deze brief en dat ik binnenkort mijn motivatie verder mag toelichten in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Cliff Evenhuis

Bekijk variant 1 voor Sollicitatiebrief verkoopmedewerker 2

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief verkoopmedewerker 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.