Sollicitatiebrief Travel Consultant

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Travel Consultant direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Travel Consultant als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Travel Consultant
Sollicitatiebrief Travel Consultant
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Travel Consultant krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Ayfer Boekestijn
Campvlietweg 28
4494 PA Geersdijk

Reisbureau Wereldwijd
T.a.v. Hanna Hamming
Opril Grote Markt 8
4461 AK Goes

Geersdijk, [DATUM]

Betreft: vacature Travel Consultant

Geachte mevrouw Hamming,

Via Indeed ontdekte ik dat u momenteel op zoek bent naar een gedreven Travel Consultant om uw team in [LOCATIE] te versterken. Dit is precies de baan die ik zoek en daarom stel ik mij met veel enthousiasme kandidaat voor deze vacature. In deze brief wil ik graag mijn achtergrond en motivatie nader toelichten.

Vorig jaar behaalde ik mijn MBO-diploma Toerisme en Recreatie. Tijdens de zomermaanden werkte ik aansluitend als allround medewerker in een vakantiepark in Frankrijk. Daar kon ik van verschillende taken proeven en mijn talenkennis verder aanscherpen. Aansluitend vond ik een tijdelijke baan als Travel Consultant bij [BEDRIJF].

Mijn takenpakket was een mix van commerciële en administratieve verantwoordelijkheden en bood op die manier veel variatie. Geen dag was hetzelfde en zo heb ik veel kunnen bijleren. De professionele contacten en het ondersteunen van klanten bij het maken van boekingen: daar haalde ik veel voldoening uit.

Als servicegericht en sociaal ingesteld persoon haal ik veel energie uit contacten met anderen. Bovendien heb ik goede communicatieve en commerciële vaardigheden. Daarom voel ik mij erg comfortabel in een functie met uitgebreide klantencontacten.

Het administratieve aspect van de job vond ik ook erg boeiend. In het algemeen leer ik snel nieuwe softwaresystemen aan en ik heb met verschillende tools leren werken. Bij [BEDRIJF] werkten we met Amadeus als GDS systeem. Via mijn opleiding en werkervaring heb ik IATA-kennis en ben ik in staat om de meest voorkomende vragen van klanten te beantwoorden in verband met visa, bestemmingen enz.

In mijn volgende job wil ik graag mijn talenkennis kunnen inzetten. Zo spreek ik naast Nederlands en Engels ook vlot Frans en een aardig mondje Duits. Daarnaast vind ik het belangrijk om te blijven bijleren en deel uit te maken van een leuk team. Zelf ben ik positief ingesteld en ik wil graag samenwerken met collega’s met een open en klantvriendelijke houding.

Wat mij vooral aanspreekt in de rol bij [BEDRIJF]? Het is een gevarieerde functie met de kans om verder door te groeien en verantwoordelijkheid op te nemen. Bovendien wordt verwacht echt mee te denken met de klant en initiatieven te nemen om de interne werking te verbeteren. De visie van het bedrijf en de grote focus op een perfecte service sluiten perfect aan bij mijn persoonlijke waarden.

Na het lezen van deze brief bent u er hopelijk van overtuigd dat ik de geschikte kandidaat ben voor uw openstaande vacature. Graag verwijs ik naar mijn curriculum vitae voor meer informatie. Ik ben onmiddellijk beschikbaar en kijk alvast uit naar een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek!

Met vriendelijke groet,
Ayfer Boekestijn

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.