Sollicitatiebrief Toezichthouder Bouw

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Toezichthouder Bouw direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Toezichthouder Bouw als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Toezichthouder Bouw
Sollicitatiebrief Toezichthouder Bouw
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Toezichthouder Bouw krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Mattis Roodbol
Oldewierde 103
1353 JA Almere

Gemeente Almere
T.a.v. Jan IJzerman
Kerkstraat 81
1211 CM Hilversum

Almere, [DATUM]

Betreft: vacature Toezichthouder Bouw

Geachte heer IJzerman,

Een kennis die bij u in dienst is, [NAAM], attendeerde mij op de openstaande vacature voor een toezichthouder bouw binnen uw gemeente. Momenteel werk ik in eenzelfde functie, maar dan als gedetacheerde toezichthouder bouw. Aangezien mijn voorkeur uitgaat naar één zelfde werkplek, wil ik graag solliciteren naar de openstaande vacature binnen uw gemeente. In deze sollicitatiebrief licht ik mijn curriculum vitae en motivatie graag nader toe.

Na het afronden van de opleiding Bouwkunde aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS], ben ik bij een detacheringsbureau gaan werken. Via hen heb ik bij verschillende bedrijven en gemeenten diverse functies vervuld. Momenteel werk ik bij gemeente [NAAM] als gedetacheerd toezichthouder bouw. Deze functie bevalt mij zeer goed, echter ben ik op zoek naar een functie waarbij ik zeker ben deze voor lange tijd op dezelfde plek te kunnen vervullen. Mijn voorkeur gaat hiernaar uit, omdat ik me graag verdiep en van alles op de hoogte ben in mijn werk en een sterk netwerk op wil bouwen. De aanstelling binnen uw gemeente kan mij deze ruimte bieden.

Als toezichthouder bouw, houd ik me bezig met toezicht op en handhaving van wet- en regelgeving op het gebied van bouwen, sloop en planologisch strijdig gebruik. Ik inventariseer risico’s en rapporteer over oplossingen. Hierbij signaleer ik overtredingen in procedures of uitvoering. Als ik een overtreding signaleer, ben ik medeverantwoordelijk voor een juiste oplossing. Deze juiste oplossing kan een goed gesprek zijn, maar kan ook inhouden dat er een bouwstop opgelegd wordt, of bestuursdwang toegepast wordt.

Ik ben een gedreven persoon met een daadkrachtige instelling. Hierdoor weet ik respect af te dwingen, maar ik ga ook zeker respectvol met anderen om. In mijn functie als toezichthouder bouw, ga ik nauwkeurig en planmatig te werk. Ik ben verbaal sterk te noemen en ken de taal van de bouw. Graag werk ik in een kundig team samen, waarbinnen teven ruimte is voor gezelligheid. Door mijn flexibele instelling weet ik goed om te gaan met onverwachte situaties of stressvolle omstandigheden. Zoals gevraagd in de vacature beheers ik de benodigde computerprogramma’s en ben ik in bezit van een rijbewijs B. Tevens heb ik de cursus ABW 1 en 2 afgerond, evenals de training Bouwbesluit 2012 en VCA.

Hopelijk heb ik u met deze sollicitatiebrief kunnen overtuigen van mijn geschiktheid voor de functie van toezichthouder bouw en is mijn motivatie aanleiding om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Mattis Roodbol

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.