Sollicitatiebrief timmerman

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief timmerman direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor timmerman als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief timmerman
Sollicitatiebrief timmerman
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor timmerman krijgt een 4,0/5 uit 100 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief timmerman

Taner Arrindell
Uilvlinder 148
7534 MD Enschede

Van Werven
T.a.v. de heer F. van Werven
Plataanstraat 132
4793 BA Fijnaart

Enschede, [DATUM]

Betreft: vacature timmerman

Geachte heer Van Werven,

Met veel enthousiasme las ik uw vacature in Ons Weekblad van donderdag 27 [MAAND] jl. waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een ervaren timmerman. Uw bedrijf heeft al enkele jaren mijn aandacht vanwege het vakwerk dat door uw werknemers geleverd wordt. Van zo’n prachtteam wil ik maar al te graag deel uitmaken en vandaar dat ik bij deze mijn interesse voor de vacature kenbaar maak middels deze brief.

In [DATUM] heb ik de opleiding Allround Timmerman met als uitstroomrichting Bouw- en Werkplaats afgerond aan Zadkine in Rotterdam. Ik vind het nog steeds het mooiste vak dat er is en inmiddels heb ik ook veel specialistische timmercursussen gevolgd. Een voorbeeld hiervan is een cursus op het gebied van restauratie. Tevens heb ik mijn VCA-certificaat behaald en ben ik in het bezit van rijbewijs B: twee vereisten die u in uw vacature voor timmerman vermeldt.

De aannemer waarvoor ik momenteel werkzaam ben heeft mooie opdrachten, maar ik mis de gedrevenheid binnen het team. Het is algemeen bekend dat de motivatie van uw werknemers zeer hoog is en dat is waar ik veel waarde aan hecht, omdat ik zelf ook zeer gemotiveerd en met plezier mijn werk als timmerman uitvoer. Naast hard werken en goed resultaat leveren is het natuurlijk ook belangrijk dat het contact onderling fijn verloopt en ik zet me daarvoor altijd hard in. Ik ben een echte teamspeler.

Tekeningen lezen en maatvoeren is voor mij als timmerman geen enkel probleem en dagelijkse kost. Voordat ik aan het werk begin zorg ik ervoor dat ik alle zaken goed op een rij heb staan zodat er geen fouten in het werk sluipen. Ik ben zeer ervaren in het gebruik van alle soorten gereedschap en ga milieubewust om met zowel gereedschap als materiaal. Als timmerman werk ik zeer nauwkeurig en geordend. De werkplek houd ik dan ook altijd opgeruimd en op het eind van de dag vind ik het belangrijk dat alles netjes opgeborgen en achtergelaten wordt.

Het zou mij veel voldoening en uitdaging geven om bij uw bedrijf aan de slag te gaan als timmerman. Het is een prachtig aannemersbedrijf met een enthousiast en ervaren team. Ik verwacht mij binnen zo’n team nog verder te kunnen ontwikkelen. Hopelijk heb ik u dan ook van mijn enthousiasme en passie voor het vak kunnen overtuigen met deze brief en mag ik u op korte termijn in een persoonlijk gesprek meer vertellen.

Met vriendelijke groet,

Taner Arrindell

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief timmerman

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

2 gedachten over “Sollicitatiebrief timmerman

  1. hanneke

    ik vind het een goede brief

    Reageren
  2. nick

    Ik ben opzoek naar een nieuwe baan. Als interieurbouwer / timmerman kom ik goed uit de voeten, maar een brief opstellen vind ik moeilijk

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.