Sollicitatiebrief TIG lasser

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief TIG lasser direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor TIG lasser als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief TIG lasser
Sollicitatiebrief TIG lasser
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor TIG lasser krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Adriaan Odekerken
Mezenstraat 100
9331 KR Norg

Carrosserie en Bergingsbedrijf Dorenbos B.V.
T.a.v. Bart Dorenbos
Hoofdweg 22
9333 PB Langelo

Norg, [DATUM]

Betreft: vacature TIG lasser

Geachte heer Dorenbos,

In De Weekbode las ik dat u op zoek bent naar een ervaren TIG lasser. Na het doornemen van de functieomschrijving ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste kandidaat ben voor deze openstaande vacature. Daarom aarzelde ik geen moment om te solliciteren en in deze brief wil ik graag mijn motivatie toelichten.

Na het afronden van mijn MBO-opleiding metaalbewerking koos ik ervoor om mij te specialiseren als TIG lasser. De voorbije jaren heb ik via [BEDRIJF] als uitzendkracht in verschillende omgevingen gewerkt en op die manier heel wat verschillende technieken geleerd. Dankzij die ervaring heb ik een goed beeld van wat ik zoek en verwacht.
Als ervaren TIG lasser kan ik zelfstandig werken en beschik ik over het nodige technisch inzicht om op basis van technische tekeningen mijn werk uit te voeren. Ik beschik over verschillende certificaten, waaronder certificaat 141 (TIG), MIG/MAG niveau 4 en het aanvullende certificaat voor hoeklassen en positie H-L045. Uiteraard beschik ik ook over een geldig VCA-certificaat.

Wat mij vooral aanspreekt in uw openstaande vacature, zijn de variatie en de sectoren waarvoor [BEDRIJF] werkt. Die spreken echt tot de verbeelding! Ik heb al eerdere ervaring opgedaan met het samenstellen van leidingwerk, maar ook complete installaties in RVS, staal en aluminium. Bovendien ben ik gewend te werken met dun plaatmateriaal.
Vaak is het werk als TIG lasser erg zelfstandig en daar heb ik zeker geen probleem mee. Anderzijds vind ik het toch wel belangrijk om deel uit te maken van een wat groter team met een positieve mentaliteit. Ik kan mij snel integreren in een nieuwe omgeving en draag graag bij aan een positieve werksfeer. Zelf heb ik bijna altijd een goed humeur en dat probeer ik over te brengen op de collega’s.

Na enkele jaren als uitzendkracht is het voor mij nu tijd geworden om mij te binden aan de juiste werkgever. Een wat grotere onderneming met gevarieerde projecten voor aantrekkelijke klanten: dat is precies wat ik terugvind bij [BEDRIJF].

Zoals u begrepen hebt, ben ik erg enthousiast over deze vacature en ik hoop dat u ook enthousiast bent over mijn kandidatuur. In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over mijn achtergrond en motivatie. Voor een volledig overzicht van mijn diploma’s verwijs ik graag naar mijn curriculum vitae. Ik kijk alvast uit naar uw feedback!

Met vriendelijke groet,
Adriaan Odekerken

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.