Sollicitatiebrief telemarketeer

DOWNLOAD – sollicitatiebrief telemarketeer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor telemarketeer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief telemarketeer
Sollicitatiebrief telemarketeer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor telemarketeer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief telemarketeer

Genelva Maurits
Conventuelenstraat 158
6467 AT Kerkrade

Sonate Product Marketing
T.a.v. de heer M. Mulder
Van Beethovenstraat 45
6461 AD Kerkrade

Harlingen, [DATUM]

Betreft: vacature telemarketeer

Geachte heer Mulder,

Ja! Dit is de bijbaan die ik zoek! U vraagt naar een enthousiaste en commercieel ingestelde telemarketeer in de vacature die geplaatst is in [MEDIUM] van [DATUM]. Graag solliciteer ik naar deze functie en in deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie om te solliciteren toelichten.

Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding Commerciële Economie die ik volg aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. Het is duidelijk dat ik na mijn afstuderen een baan wil vinden in de sales. De functie van telemarketeer spreekt mij aan, omdat ik graag resultaatgericht te werk ga en commercieel ingesteld ben. Ik houd ervan om mensen op een open manier iets te verkopen en daarbij zowel de belangen van het bedrijf als van de klant in het oog te houden. De vacature voor de functie van telemarketeer bij uw telemarketingbureau is mij op het lijf geschreven.

Tijdens mijn opleiding word ik breed opgeleid voor commerciële functies. Uit de salesgerichte vakken haal ik het meeste plezier. Een studiegenoot van mij is ook telemarketeer en door hem weet ik precies wat de taken zijn die bij deze functie horen: het benaderen van nieuwe en bestaande prospects voor verschillende klanten, met uiteenlopende doelstellingen.

Als telemarketeer denk ik te kunnen profiteren van mijn persoonlijke eigenschappen. Ik heb een positieve instelling, ben enthousiast en geef niet snel op. Door de combinatie van gevoel voor commercie, het goed in kunnen schatten van personen, een sociale instelling en resultaatgericht te werk gaan, denk ik de juiste kandidaat voor de functie van telemarketeer te zijn. Verder ben ik flexibel, kan ik goed luisteren en weet ik mensen te enthousiasmeren en hun interesse te wekken. Ik sta stevig in mijn schoenen, kan snel de juiste woorden vinden en mensen vinden mij sympathiek overkomen. Ik durf vaak verder te gaan waar een ander stopt, zonder daarbij respect voor anderen te verliezen. Zoals gevraagd in de vacature beheers ik de Nederlandse taal uitstekend, in zowel woord als geschrift. Ik ben flexibel inzetbaar en zeker bereid om interne opleidingen en trainingen te volgen.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik mijn motivatie voor de functie van telemarketeer goed overgebracht te hebben. Graag maak ik persoonlijk kennis, zodat ik eventuele vragen van uw kant kan beantwoorden en mijn enthousiasme voor het vak ook persoonlijk kan overbrengen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Genelva Maurits

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief telemarketeer

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.