Sollicitatiebrief technisch commercieel medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief technisch commercieel medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: accountmanager, commercieel medewerker, technisch commercieel medewerker, vertegenwoordiger.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor technisch commercieel medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief technisch commercieel medewerker
Sollicitatiebrief technisch commercieel medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor technisch commercieel medewerker krijgt een 4,1/5 uit 185 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief technisch commercieel medewerker

Jakub Vreeker
Heukestraat 28
7201 KB Zutphen

Janssen V.o.f.
T.a.v. de heer N.M.A. Nuijen
Seisstraat 105
4331 NS Middelburg

Zutphen, [DATUM]

Betreft: vacature technisch commercieel medewerker

Geachte heer Nuijen,

Met belangstelling las ik [DATUM] in de Regiokrant de vacature waarin u schrijft op zoek te zijn naar een technisch commercieel medewerker. Zowel mijn opleiding als mijn werkervaring sluiten goed aan bij deze functie en ik solliciteer er bij deze graag naar. In deze brief zal ik mijn motivatie voor de vacature verder toelichten.

In [DATUM] heb ik de opleiding Elektrotechniek aan de HAN in Arnhem afgerond, met als differentiatie Embedded Systems. Tijdens deze opleiding wordt niet alleen aandacht besteed aan elektrotechniek, maar ook aan de commerciële aspecten van het vak. Momenteel heb ik ongeveer drie jaar werkervaring in de functie van technisch commercieel medewerker bij een technisch bedrijf. Aangezien dit bedrijf redelijk klein is en een beperkt assortiment heeft ben ik op zoek naar een functie waarin ik mij verder en uitgebreider kan ontwikkelen en mag deelnemen aan verdere ontwikkeling van de bedrijfsactiviteiten. De omschrijving van de functie in uw vacature spreekt mij daarom enorm aan.

In mijn huidige functie als technisch commercieel medewerker ben ik verantwoordelijk voor het advies en de verkoop van projecten en technische producten. Hierbij werk ik nauw samen met collega’s van de afdelingen verkoop, inkoop, projecten en logistiek. Ik geef niet alleen advies, maar werk ook technische vraagstukken uit van projectoffertes voor klanten. Daarnaast verwerk en begeleid ik projectorders en programmeer en regel ik de producten in. Tevens ga ik op klantenbezoek voor advies over ontwerpen of voor het verlenen van service, indien nodig.

Ik ben een energiek persoon met een passie voor techniek. Collega’s noemen mij een doorzetter met kennis van zaken. Graag werk ik in een team, maar ik kan ook goed zelfstandig werken. Ik ben communicatief vaardig en sociaal wat als technisch commercieel medewerker belangrijk is. Verder ben ik initiatiefrijk en werk ik probleemoplossend. Zelfontplooiing vind ik belangrijk en ik zorg ervoor dat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Met deze brief hoop ik u van mijn kwaliteiten als technisch commercieel medewerker te hebben overtuigd. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Jakub Vreeker

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief technisch commercieel medewerker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

5 gedachten over “Sollicitatiebrief technisch commercieel medewerker

 1. Hans

  Ook heel handig als je nog nooit hebt hoeven te solliciteren.

  Reageren
 2. jan

  kan hier nuttige informatie uit halen om zelf te gebreuiken

  Reageren
  1. jan

   handig zeker als je heel lang geleden een sollicitatie heb gedaan

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.