Sollicitatiebrief Technisch Applicatiebeheerder

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Technisch Applicatiebeheerder direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Technisch Applicatiebeheerder als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Technisch Applicatiebeheerder
Sollicitatiebrief Technisch Applicatiebeheerder
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Technisch Applicatiebeheerder krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Elbert van Kuik
Oosterstraat 18
7741 JZ Coevorden

International ICT Office Go Online
T.a.v. Mw. H. Brenninkmeijer
Duitslandlaan 55
7761 HJ Schoonebeek

Coevorden, [DATUM]

Betreft: vacature Technisch Applicatiebeheerder

Geachte mevrouw Brenninkmeijer,

Met interesse las ik [DATUM] de vacature in [MEDIUM], waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een technisch applicatiebeheerder. Na het lezen van de functieomschrijving in de vacature, besloot ik direct te solliciteren. Middels deze sollicitatiebrief hoop ik u te overtuigen van mijn geschiktheid voor deze functie van technisch applicatiebeheerder. Graag ga ik nader in op mijn opleiding, ervaring, competenties en motivatie.

In [JAAR] heb ik de opleiding ICT afgerond en ben daarna gaan werken bij het bedrijf waar ik eerder stage heb gelopen. Ik kreeg de functie van technisch applicatiebeheerder en in korte tijd heb ik enorm veel geleerd en ervaring opgedaan. Nu ben ik toe aan een volgende stap in mijn loopbaan en vanwege het internationale karakter van uw organisatie en de omvang van de projecten, denk ik de perfecte uitdaging te hebben gevonden. Als technisch applicatiebeheerder werk ik graag mee aan de groei en verdere professionalisering van uw bedrijf.

Als technisch applicatiebeheerder vervul ik een sleutelrol bij de klanten van het bedrijf, waarbij ik zorg dat alle applicaties optimaal blijven draaien. Ik sta in voor de technische realisaties en verzorg de nodige installaties en configuraties, zodat de IT-omgeving van de klant succesvol opgezet kan worden. In mijn functie als technisch applicatiebeheerder bekijk ik proactief en kritisch de IT-omgeving en formuleer de nodige verbetervoorstellen. Daarnaast zorg ik ervoor dat documentatie correct en actueel is na een installatie en implementatie. Het ondersteunen van presales activiteiten door het maken van een juiste analyse en inschatting van de effort voor te realiseren projecten, hoort tevens bij mijn functie van technisch applicatiebeheerder. Tenslotte houd ik vakkennis en technische vaardigheden steeds up-to-date, zodat ik deze optimaal kan benutten in mijn werk.

Ik ben een enthousiast persoon met een passie voor ICT. Ik werk graag binnen een resultaatgerichte, no-nonsense omgeving en breng graag wat humor mee in mijn werk. Zelfstandig werken gaat mij uitstekend af, maar ook samenwerken in een gedreven en vakkundig team doe ik graag. Zoals gevraagd in de vacature heb ik ervaring met Server OS, configureren en implementeren van zaken als Microsoft Windows en Red Hat Linux. Ook weet ik uitstekend te programmeren en te scripten met onder andere Powershell en Unix shell-scripting. Daarnaast heb ik brede kennis van databases als Oracle, MySQL en middleware componenten.

Hopelijk bevat mijn sollicitatiebrief redenen genoeg om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek aangaande de functie van technisch applicatiebeheerder en ontmoeten wij elkaar binnenkort.

Met vriendelijke groeten,

Elbert van Kuik

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.