Sollicitatiebrief technisch administratief medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief technisch administratief medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor technisch administratief medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief technisch administratief medewerker
Sollicitatiebrief technisch administratief medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor technisch administratief medewerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Corinne van Neer
Berkenpark 52
6642 CJ Beuningen

Ralewijn Panelenbouw
T.a.v. Robert Ralewijn
Energieweg 46-e
6541 CX Nijmegen

Beuningen, [DATUM]

Betreft: vacature technisch administratief medewerker

Geachte heer Ralewijn,

Momenteel kijk ik uit naar een nieuwe uitdaging als technisch administratief medewerker en bij het doornemen van vacatures op Indeed.nl sprong uw openstaande vacature er meteen uit. Een gevarieerde functie in een moderne werkomgeving binnen een dynamisch team: dat is precies wat ik zoek! In deze brief wil ik u graag overtuigen van mijn motivatie en capaciteiten.

In [JAAR] behaalde ik mijn MBO-diploma administratief medewerker niveau 4. Als uitzendkracht kwam ik bij [BEDRIJF] terecht en daar werd ik als tijdelijk medewerker op verschillende afdelingen ingezet. Op die manier kon ik van verschillende taken en omgevingen proeven en ontdekte ik mijn bovengemiddelde interesse in techniek. Uiteindelijk trad ik vast in dienst als technisch administratief medewerker.

De voorbije jaren heb ik die functie met veel passie uitgevoerd en ik heb veel kunnen bijleren op technisch vlak. Via interne opleidingen bouwde ik een uitstekende productkennis op en ik leerde ook eenvoudige 3D tekeningen maken met AutoCAD.

Als technisch administratief medewerker ben ik een echte spin in het web binnen de afdeling. Een groot deel van mijn tijd gaat naar plannen, organiseren en coördineren met andere teams. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en potentiële nieuwe klanten. Dat betekent onder meer dat ik de binnenkomende telefoons, briefwisseling en mails opvolg.

Wat mij succesvol maakt in mijn job? Intussen heb ik een goede technische basiskennis opgebouwd en dat helpt mij in mijn communicatie met collega’s, partners en klanten. Daarnaast kan ik uitstekend prioriteiten stellen en weet ik goed het hoofd koel te houden in soms stressvolle omstandigheden. Met mijn gestructureerde aanpak heb ik de administratie en documentatie op effectieve wijze georganiseerd, zodat het voor iedereen makkelijk is om de juiste informatie terug te vinden.

Bij [BEDRIJF] maak ik deel uit van een leuk team en heb ik de voorbije jaren veel kunnen bijleren. Daar ben ik erg dankbaar voor en ik ga nog altijd elke dag met plezier naar het werk. Omdat ik binnenkort om persoonlijke redenen naar [LOCATIE] verhuis, ben ik nu op zoek naar een gelijkaardige functie in de buurt.

In uw vacature spreken de mix van taken en veelvuldige sociale contacten mij bijzonder aan. Bovendien biedt deze rol mij de mogelijkheid om mijn technische en administratieve vaardigheden verder te ontwikkelen. Als leergierig persoon vind ik het belangrijk om te blijven bijleren en de kans om interne en externe opleidingen te volgen is een belangrijk criterium in mijn zoektocht naar een nieuwe job.

Op basis van mijn ervaring en vaardigheden ben ik ervan overtuigd dat ik een belangrijke toegevoegde waarde kan bieden in uw team. Zoals gevraagd in de vacature heb ik een goede kennis van technisch Engels en een degelijke kennis van het Duits. Ik kan vlot overweg met MS Office en leer snel nieuwe programma’s aan. Bij [BEDRIJF] werk ik met Navision als ERP-pakket.

Vanaf [DATUM] ben ik beschikbaar om te starten in mijn nieuwe baan. Hopelijk is dat bij [BEDRIJF]. In bijlage vindt u mijn curriculum vitae meer informatie over mijn vaardigheden en ervaring. Graag licht ik een en ander nader toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Corinne van Neer

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.