Sollicitatiebrief Technical Consultant

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Technical Consultant direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Technical Consultant als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Technical Consultant
Sollicitatiebrief Technical Consultant
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Technical Consultant krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Ian Mink
Andoornstraat 68
5672 XB Nuenen

Verhuisbedrijf Janssen
T.a.v. Dhr. G. Pieters
Hamelijnckhof 2
5741 BD Beek en Donk

Nuenen,[DATUM]

Betreft: vacature Technical Consultant

Geachte mijnheer Pieters,

Met interesse las ik de vacature die [DATUM] te lezen was in [MEDIUM], waarin u aangeeft te zoeken naar een technical consultant met een gedreven instelling. U geeft daarnaast aan in de vacature, dat er binnen uw onderneming ruimte is voor ontwikkeling en persoonlijke groei. Dat spreekt mij aan en vormt samen met de uitdagende takenomschrijving mijn motivatie om te solliciteren naar de functie van technical consultant. In deze sollicitatiebrief zal ik nader ingaan op mijn achtergrond en werkervaring.

Aan de [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS] heb ik in [JAAR] de opleiding Business & IT afgerond. Ik ben daarna gaan werken als technical consultant bij een kleine onderneming in [PLAATS]. Nu ik mijn eerste jaren werkervaring heb opgedaan, ben ik op zoek naar een nieuwe stap in mijn loopbaan. Uw vacature bevat de juiste elementen waardoor ik mijzelf verder kan ontwikkelen als technical consultant en nieuwe taken kan ontdekken en uitvoeren.

Als technical consultant zorg ik voor de planning en voorbereiding van implementatietrajecten bij de klant. Ik leg productstructuren vast en begeleid klanten bij het opzetten van productkennis en ontwerpregels. Tevens bied ik begeleiding aan de klant bij het opbouwen van CAD modellen. Ik leg klantsituaties vast als basis voor verdere productontwikkeling. Tenslotte installeer en configureer ik de gebruikte software en ondersteun ik klanten bij vragen en problemen. Wat mij aanspreekt in de functie van technical consultant is het stuk techniek dat gecombineerd wordt met klantcontact. Zo heb ik de juiste combinatie te pakken die past bij mijn opleiding en interesse.

Ik ben een gedreven persoon, met een sociale instelling. Mijn passie is informatietechnologie en ik heb dan ook een grote kennis op dit gebied. Door mijn goede communicatieve vaardigheden, weet ik zaken op verschillende niveaus en op een begrijpelijke manier over te brengen. Ik ben klant- en servicegericht en streef naar het beste resultaat. Als technical consultant weet ik problemen goed te ontleden en op te delen in deelproblemen. Ik ben inventief, pragmatisch en neem graag mijn verantwoordelijkheid om een project tot een goed einde te brengen. Graag werk ik in een enthousiast team, maar ik kan werkzaamheden ook goed zelfstandig uitvoeren.

Hopelijk heb ik u in deze sollicitatiebrief nieuwsgierig gemaakt naar mij als kandidaat voor de functie van technical consultant. Ik kijk ernaar uit als ervaren technical consultant een bijdrage te leveren aan de groei van uw innovatieve bedrijf. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groeten,

Ian Mink

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.