Sollicitatiebrief taxichauffeur

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief taxichauffeur direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor taxichauffeur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief taxichauffeur
Sollicitatiebrief taxichauffeur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor taxichauffeur krijgt een 4,3/5 uit 161 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief taxichauffeur

Faisal Wolbers
Ellermanstraat 66
1099 BW Amsterdam

City Taxi
T.a.v. de heer D. Schmidt
Ingelandenweg 115
1069 WH Amsterdam

Amsterdam, [DATUM]

Betreft: vacature taxichauffeur

Geachte heer Schmidt,

Met interesse las ik [DATUM] in De Amsterdammer uw openstaande vacature voor een taxichauffeur. Graag solliciteer ik naar deze functie bij uw taxicentrale en ik zal mijn motivatie in deze brief toelichten.

Tijdens mijn opleiding tot autotechnicus heb ik in de avonduren een bijbaan gehad als taxichauffeur. Dat was de leukste bijbaan die ik maar kon bedenken! Na mijn opleiding ben ik als autotechnicus aan de slag gegaan, maar ik verlang nu echt terug naar het rijden op de taxi. Vandaar dat ik meteen enthousiast raakte toen ik uw vacature las.

Een baan als taxichauffeur past goed bij mij, omdat ik sociaal ingesteld ben en tegelijk ook een passie voor auto’s en autorijden heb. Ik vind het leuk om verschillende soorten mensen te ontmoeten en wanneer zij daar behoefte aan hebben ook een praatje met ze te maken. Ik ben klant- en servicegericht ingesteld en heb een representatief voorkomen. Zoals u in de vacature als eis aangeeft is het voor mij geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag op te vragen en aan u te overhandigen.

Ik ben in principe iedere dag inzetbaar, zowel overdag als in de avond- of nachturen. Aangezien ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb hecht ik veel waarde aan punctualiteit als taxichauffeur. Al sinds mijn jeugd woon ik in Amsterdam en dat is ook de stad waarin ik voorheen als taxichauffeur heb gereden. De weg zal ik daar dus niet snel kwijtraken! Bijkomend voordeel is dat ik bij autopech of weigering van elektronica in de auto snel een oplossing heb gevonden, aangezien ik een achtergrond als autotechnicus heb.

Uw taxicentrale staat als betrouwbaar bekend en wordt omschreven als kwalitatief zeer goed. Als taxichauffeur draag ik graag bij aan deze hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook de taxichauffeurs die bij u in dienst zijn worden als servicegericht omschreven: het soort collega’s waarbij ik me zeker thuis zal voelen.

Met deze brief hoop ik u ervan te hebben kunnen overtuigen dat ik de juiste kandidaat ben voor uw taxicentrale. In mijn curriculum vitae vindt u meer over mijn opleidingen en hobby’s. Graag vertel ik u nog meer over mijzelf, mijn achtergrond en mijn ervaring in een persoonlijk gesprek. Ik zie uw reactie met veel enthousiasme tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Faisal Wolbers

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief taxichauffeur

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

4 gedachten over “Sollicitatiebrief taxichauffeur

 1. Mo

  Zeer tevreden over de brieven top service

  Reageren
 2. Dre

  Ik ben zeer tevreden met deze brief
  Mvg Dre

  Reageren
 3. G Dhondt

  Ik ben zeer tevreden met deze brief
  grt Gerard

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.