Sollicitatiebrief tandartsassistente

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief tandartsassistente direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor tandartsassistente als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief tandartsassistente
Sollicitatiebrief tandartsassistente
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor tandartsassistente krijgt een 4,3/5 uit 168 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief tandartsassistente

Muriëlle Oortwijn
T.a.v. de heer R.J.A. Goossens
Elise van Calcarstraat 30
5348 TV Oss

Tandartsenpraktijk Oss
Gustaaf Gelderstraat 140
5348 TA Oss

Leiden, [DATUM]

Betreft: vacature tandartsassistente

Geachte heer Goossens,

In de Streekkrant van [DATUM] zag ik de openstaande vacature voor een tandartsassistente in uw tandartspraktijk. Na ons prettige telefoongesprek van afgelopen woensdag wil ik graag mijn interesse voor deze functie kenbaar maken middels deze brief.

Zoals ik al aangaf in ons telefoongesprek spreekt uw tandartspraktijk mij aan vanwege de moderne aanpak en de gemoedelijke sfeer binnen de praktijk. Ik ben fulltime beschikbaar, maar sta ook open voor een parttime vervulling van de functie zoals u in de vacature omschrijft.

In [JAAR] heb ik mijn BBL opleiding tot tandartsassistente afgerond aan [NAAM]. Daarna ben ik bij verschillende tandartspraktijken in dienst geweest als parttimer. Momenteel ben ik werkzaam als tandartsassistente en ortho-assistent bij tandartspraktijk [NAAM] in [PLAATS]. Mijn taken zijn onder meer het uitvoeren van voorcontroles, het assisteren van de tandarts bij controles en behandelingen en diverse baliewerkzaamheden. Daarnaast maak ik wanneer nodig röntgenfoto’s. Hiervoor beschik ik over het certificaat Röntgen, waarvan u in uw vacature aangeeft dat dit een vereiste is binnen uw praktijk. Naast bovengenoemde werkzaamheden zorg ik ook voor bijvoorbeeld het schoonmaken van instrumenten en het klaarmaken van de behandelruimte.

Ik werk met veel plezier en enthousiasme als tandartsassistente en stel patiënten graag voorop. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Even een geruststellend praatje maken en een grapje tussendoor neemt vaak al de zenuwen weg. Ook het samenwerken met collega’s in een goede sfeer vind ik belangrijk (zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen, uiteraard!). Als tandartsassistente weet ik hoe belangrijk het is om in stressvolle situaties het hoofd koel te houden. Een flexibele instelling en oplossingsgericht kunnen werken zijn onmisbare eigenschappen. In mijn huidige functie heb ik al vaak kunnen laten zien dat ik over deze eigenschappen beschik.

Ik hoop mijn motivatie en enthousiasme voor de functie van tandartsassistente binnen uw praktijk goed overgebracht te hebben in deze brief. Graag maak ik verder kennis in een persoonlijk gesprek. Ik zie uw reactie met plezier tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Muriëlle Oortwijn

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief tandartsassistente

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

8 gedachten over “Sollicitatiebrief tandartsassistente

 1. Anoniem

  Prima brief, zakelijk to the point

  Reageren
 2. Tom

  Goed van vorm, niet te lang
  Helder en duidelijk.
  Komt enthousiast over
  Goed voorbeeld

  Reageren
 3. Anoniem

  Een zéér goede brief! Echt een goed voorbeeld.

  Reageren
 4. Anoniem

  Prima brief, ik pas hem aan mijn situatie aan.

  Reageren
 5. anoniem

  mooie brief zal zeker mijn eigen punten erin verwerken

  Reageren
 6. pandabeert

  goedenavond,
  ik wilde even zeggen dat deze een goede sollicitatie brief is. ik ben bijna afgestudeerd als tandartsassistent en kan er zeker gebruik van maken.. natuurlijk pas ik dit ook aan met mijn gegevens.

  Reageren
 7. rob boesten

  Best een goede sollicitatiebrief, hopelijk kan ik deze gebruiken om zelf te solliciteren. Natuurlijk pas ik e.e.a. op eigen inzicht en zodat het van toepassing is op mezelf. Cv erbij en klaar

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.