Sollicitatiebrief Tandarts

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Tandarts direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Tandarts als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Tandarts
Sollicitatiebrief Tandarts
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Tandarts krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Birgitta van Ark
Spuikreek 174
3079 AC Rotterdam

Tandartsenpraktijk Eisenga
T.a.v. de heer P. Eisenga
Albert Schweitzerplaats 25
3318 AT Dordrecht

Rotterdam, [DATUM]

Betreft: vacature Tandarts

Geachte heer Eisenga,

Volgens de vacature die geplaatst is in [MEDIUM], bent u op zoek naar een allround tandarts voor uw tandartspraktijk. De functieomschrijving sprak mij direct aan en ik herken mijzelf in het gevraagde persoonlijkheidsprofiel. Graag solliciteer ik dan ook naar de functie van tandarts en in deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie en achtergrond nader toelichten.

Na het afronden van de opleiding Tandheelkunde in [JAARTAL] aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS], ben ik gaan werken als tandarts bij een kleine tandartspraktijk. In de functie van tandarts verleen ik tandheelkundige zorg aan patiënten en adviseer ik over tandheelkundige aangelegenheden. Ook coördineer en bewaak ik de adequate uitvoering van de tandheelkundige zorg. Aangezien de tandartspraktijk waar ik werkzaam ben niet groot is, voer ik alle voorkomende werkzaamheden zelfstandig uit. Hierdoor heb ik allround ervaring opgedaan en ben ik breed inzetbaar.

Mijn huidige functie bevalt mij goed. Echter, ik kijk ernaar uit om binnen een grotere praktijk te werken, met moderne apparatuur, waardoor ik mij verder kan ontwikkelen en de beste tandheelkundige zorg kan verlenen. Uw praktijk biedt deze mogelijkheid, zoals ik op kan maken uit uw vacature. Vandaar dat ik door middel van deze sollicitatiebrief mijn interesse in de functie kenbaar maak.

Als tandarts werk ik zeer nauwkeurig en patiëntgericht. Ik ben sociaal, integer, professioneel en beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden. Mijn werk neem ik serieus, maar ik hecht ook waarde aan wat humor tijdens het werk. Op deze manier voelt een patiënt zich ook sneller op zijn of haar gemak. Graag werk ik in een hecht en betrokken team. Door mijn flexibele instelling weet ik rustig te blijven, ook in stressvolle situaties. Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde en volg daarom met veel plezier bijscholingen en cursussen.

Zoals gevraagd in de vacature ben ik BIG-geregistreerd en ik sta tevens geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen. Tevens ben ik in het bezit van een rijbewijs en beschik ik over een eigen auto. Graag vertel ik u meer over mijn motivatie en achtergrond tijdens een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Birgitta van Ark

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

2 gedachten over “Sollicitatiebrief Tandarts

  1. Anna

    Goede en professionele brief.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.