Sollicitatiebrief Steward

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Steward direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Steward als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Steward
Sollicitatiebrief Steward
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Steward krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Madieke Ernst
Pijlkruidvaart 196
2724 VG Zoetermeer

Bastillion Hotel
T.a.v. M. Watering
Wingerdpark 1
2724 RA Zoetermeer

Zoetermeer, [DATUM]

Betreft: vacature Steward

Geachte heer Watering,

Een familielid vertelde mij dat u momenteel op zoek bent naar een flexibele steward voor uw team. Een baan in een hotel met een uitstekende reputatie: dat spreekt mij enorm aan en daarom stel ik mij graag kandidaat voor deze vacature. In deze brief licht ik graag mijn motivatie en achtergrond nader toe.

Volgende maand rond ik mijn HAVO-opleiding af en voor deze zomer ben ik op zoek naar een baan in de hospitality sector. Graag wil ik een centje bijverdienen om mijn verdere studies te financieren. Omdat het mijn ambitie is om later in de hospitality sector te werken, zoek ik bij voorkeur een baan in de horeca.

Vorige zomer werkte ik als medewerker schoonmaak bij [BEDRIJF] en nu wil ik graag iets nieuws proberen. Graag kom ik terecht in een leuk team en ik vind een hoge werkdruk helemaal niet erg. Integendeel, ik heb een hekel aan stilzitten en krijg vaak te horen dat ik een harde werker ben.

Orde, netheid en hygiëne draag ik hoog in het vaandel en ik neem thuis een belangrijk deel van het huishouden op mij, aangezien mijn ouders beiden een drukke baan hebben. Afwassen is een dagelijkse taak voor mij! Bovendien heb ik dankzij mijn studentenjob vorig jaar al wat kennis van HACCP en van algemene veiligheids- en hygiënemaatregelen.
Als steward is het belangrijk om flexibel te zijn. Dat is voor mij geen enkel probleem. Ik ben de volledige zomer beschikbaar, zowel tijdens de week als tijdens het weekend. Aangezien ik op wandelafstand woon, ben ik niet afhankelijk van het openbaar vervoer en ben ik beschikbaar voor late shifts.

Met stress kan ik goed omgaan en ik steek graag de handen uit de mouwen. Ook als het om minder aangename taken gaat. Met mijn sociale en spontane ingesteldheid probeer ik binnen een groep altijd voor een vrolijke noot te zorgen. Zo probeer ik binnen mijn voetbalteam met een mijn overtuigingskracht en gezonde dosis humor voor een positieve sfeer te zorgen in moeilijke momenten.

De job als steward bij uw hotel spreekt mij erg aan en ik hoop dat ik in deze brief mijn enthousiasme heb kunnen overbrengen. Ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen aan een perfecte service voor uw gasten en ben flexibel qua taken en werkuren. Graag licht ik mijn motivatie nader toe in een persoonlijk gesprek!

Met vriendelijke groet,
Madieke Ernst

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.