Sollicitatiebrief software engineer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief software engineer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor software engineer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief software engineer
Sollicitatiebrief software engineer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor software engineer krijgt een 4,0/5 uit 115 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief software engineer

Rodney Holsappel
Thorbeckestraat 128
6828 TX Arnhem

Digital Arnhem
T.a.v. de heer M.A. Houdijk
Aagtekerkesingel 38
6845 AL Arnhem

Arnhem, [DATUM]

Betreft: vacature software engineer

Geachte heer Houdijk,

Met grote interesse las ik deze week op uw bedrijfswebsite dat er een openstaande vacature is voor een software engineer. Mijn opleiding en werkervaring sluiten naadloos aan op de omschrijving in de vacature en in deze brief zal ik mijn motivatie verder toelichten.

Vier jaar geleden heb ik de opleiding Technische Informatica aan de Universiteit van Twente afgerond. Sinds die tijd werk ik als software engineer bij een leverancier van innovatieve oplossingen en diensten. Echter, dit bedrijf is gevestigd in Duitsland en graag verhuis ik weer terug naar Nederland. Ook ben ik op zoek naar een organisatie met een internationaal karakter waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

In mijn huidige functie als software engineer ontwikkel ik innovatieve software en applicaties. Ik werk aan implementaties van verschillende projecten en draag bij aan de klantenservice door het uitvoeren van onderhoud en het verlenen van ondersteuning. Om mijn functie van software engineer succesvol te vervullen heb ik uitgebreide kennis van C# .Net, Cloud computing, PL-SQL, Delphi en MCL. Daarnaast ben ik altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de software, webapplicaties, relationele databases, SQL en mobile operating systemen zoals bijvoorbeeld Android en WinMobile.

Ik ben een sociaal persoon die graag zelfstandig werkt, maar ook graag deel uit maakt van een gezellig en kundig team. Ik heb een sterk analytisch vermogen en werk resultaat- en oplossingsgericht. Daarnaast beschik ik over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben ik flexibel ingesteld. Zoals van belang is voor de functie van software engineer werk ik zeer nauwkeurig en planmatig. Details verlies ik niet uit het oog en ik houd mijn werk overzichtelijk.

Door mijn grote kennis van en affiniteit met technisch ontwerpen verwacht ik een grote bijdrage te kunnen leveren aan het verder professionaliseren van uw onderneming. Het zou voor mij een prachtige stap in mijn carrière zijn. Hopelijk heb ik u in deze brief van mijn kennis, kunde en enthousiasme voor de functie van software engineer bij uw organisatie kunnen overtuigen. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Rodney Holsappel

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief software engineer

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.