Sollicitatiebrief social media marketeer

DOWNLOAD – sollicitatiebrief social media marketeer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor social media marketeer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief social media marketeer
Sollicitatiebrief social media marketeer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor social media marketeer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief social media marketeer

Constantijn Ooijen
Hondenstraat 164
8861 BN Harlingen

Empower Marketing
T.a.v. de heer K.S.M. Broertjens
Grote Hoogstraat 39
8911 GZ Leeuwarden

Harlingen, [DATUM]

Betreft: vacature social media marketeer

Geachte heer Broertjens,

Gisteren, [DATUM], las ik de vacature op uw website, waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een social media marketeer. Ik ben een ervaren en veelzijdige social media marketeer en solliciteer graag op uw vacature. Met het schrijven van deze sollicitatiebrief hoop ik u te kunnen overtuigen van mijn kunde en graag licht ik mijn motivatie nader toe.

In [JAAR] heb ik mijn diploma voor de opleiding Commerciële Economie aan [ONDERWIJSINSTELLING] behaald. Ik had het geluk bij mijn afstudeerplek te kunnen blijven werken. Dit is bij een groot marketingbureau in [PLAATS]. Hier werk ik als social media marketeer voor een groot aantal klanten. Een ontzettend leuke functie, maar het lijkt mij ontzettend interessant om voor aan klantzijde te werken, zodat ik mij kan richten op één merk. Op deze manier denk ik meer te kunnen specialiseren en vanuit daar ook de beste resultaten te halen. Dit vormt het grootste deel van mijn motivatie om te solliciteren. Daarnaast heb ik affiniteit met de producten die u levert en dat maakt het werk extra leuk.

Als social media marketeer ben ik verantwoordelijk voor de social mediastrategie van verschillende klanten. Ik vertaal merkwaarden en campagnes naar een innovatieve herkenbare social mediastrategie. Naast deze verantwoordelijkheden vervul ik ook de taak van hoofdredacteur van alle social content. Tevens voer ik analyses uit en optimaliseer ik middels de juiste metrics. Ik bepaal de strategie voor elke klant en maak op basis daarvan een contentplanning. Aan de hand van deze contentplanning creëer ik content en zorg ik voor het plaatsen hiervan. Tenslotte zorg ik voor het online reputatiemanagement en community management. Kortom, ik ben een strategisch, tactisch én operationeel social media marketeer.

Ik ben een enthousiast, creatief persoon met gevoel voor taal. In mijn werk stel ik mij proactief op en ga ik graag zelf op zoek naar de beste content en draag mijn ideeën aan. Ik ben assertief en weet mensen op een eerlijke manier te overtuigen van de beste aanpak. Ik ga voor het substantieel vergroten van het aantal volgers en bereik via social media. Zoals gevraagd in de vacature heb ik ervaring met Photoshop en videobewerking. Ik beheers de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in zowel woord als geschrift.

Hopelijk heb ik u van mijn enthousiasme en kennis van social media kunnen overtuigen in deze sollicitatiebrief. U kunt rekenen op een ervaren en gedreven social media marketeer met veel creativiteit. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Constantijn Ooijen

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief social media marketeer

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.