Sollicitatiebrief Service Adviseur

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Service Adviseur direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Service Adviseur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Service Adviseur
Sollicitatiebrief Service Adviseur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Service Adviseur krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Wil Algra
Dorpsstraat 186
4634 TM Woensdrecht

Suzuki Autobedrijf Centrum
T.a.v. M. Lutters
Van Heelulaan 81
4624 BL Bergen op Zoom

Woensdrecht, [DATUM]

Betreft: vacature Service Adviseur

Geachte heer Lutters,

Momtenteel kijk ik uit naar een nieuwe baan en uw openstaande vacature voor een Service Adviseur trok meteen mijn aandacht. Deze vond ik op Indeed.nl. Een afwisselende baan waarin ik mijn passie voor auto’s kan combineren met mijn commercieel talent: een droomjob wat mij betreft! Daarom wil ik u in deze brief graag overtuigen van mijn enthousiasme en kwaliteiten.

In [JAAR] behaalde ik mijn MBO-diploma Commercieel Administratief Medewerker. Aansluitend ging ik aan de slag als Sales Assistant bij [BEDRIJF], een familiebedrijf in [LOCATIE]. Daar stond ik onder meer in voor het opvolgen van binnenkomende telefoons en mailverkeer. Ter ondersteuning van de account manager was mijn takenpakket vooral administratief en organisatorisch.

Mijn job bij [BEDRIJF] heb ik de voorbije jaren met veel plezier uitgevoerd. Het opmaken van offertes, inplannen van afspraken, contacten met klanten, leveranciers en collega’s van andere afdelingen en het uitvoeren van analyses: aan variatie geen gebrek! Door de sluiting van het bedrijf eind vorige maand ben ik echter op zoek naar een nieuwe baan.

Graag wil ik terug in een familiale omgeving werken, met een leuk team en de nodige focus op kwaliteit en service. Ik zoek een gevarieerde rol met een combinatie van administratieve en commerciële taken. Dat is precies wat ik terugvind in uw openstaande vacature. Bovendien heb ik een grote passie voor auto’s en in mijn vrije tijd sleutel ik zelf graag aan mijn oldtimer (een [MERK/MODEL] uit [JAAR]).

Als ervaren commercieel administratief medewerker beschik ik over uitstekende administratieve en organisatorische vaardigheden. MS Office kent weinig geheimen voor mij en ik kan mij vlot aanpasssen aan nieuwe softwaresystemen. Uiteraard beschik ik over een geldig rijbewijs B.

De voorbije jaren heb ik leren omgaan met verschillende soorten klanten en diverse situaties. Met mijn servicegerichte houding stel ik mij altijd vriendelijk en professioneel op, maar ik kan ook mijn mannetje staan wanneer nodig. Op die manier kan ik het juiste evenwicht vinden tussen een goede dienstverlening en het verdedigen van de belangen van de eigen organisatie.

Momenteel ben ik onmiddellijk beschikbaar en ik sta te popelen om opnieuw aan de slag te gaan. De rol als service adviseur bij [BEDRIJF] spreekt echt tot de verbeelding en ik hoop dat ik in deze brief mijn enthousiasme heb kunnen overbrengen. Ik kijk alvast uit naar een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking!

Met vriendelijke groet,
Wil Algra

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.