Sollicitatiebrief senior online marketeer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief senior online marketeer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrief online marketeer, misschien kun je delen combineren.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor senior online marketeer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief senior online marketeer
Sollicitatiebrief senior online marketeer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor senior online marketeer krijgt een 4,2/5 uit 50 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief senior online marketeer

Beau Starke
Voorstraat 143
1949 BG Wijk aan Zee

Digital Grashoppers
T.a.v. de heer M. Verspaget
Klaverstraat 23
2565 BS Den Haag

Wijk aan Zee, [DATUM]

Betreft: vacature senior online marketeer

Geachte heer Verspaget,

Gisteren viel mijn oog op uw vacature voor een senior online marketeer en mijn interesse was meteen gewekt. Na wat verder onderzoek en het doornemen van de informatie op uw bedrijfswebsite, is mijn enthousiasme alleen gegroeid. Via deze brief wil ik u graag overtuigen van mijn expertise en motivatie.

In mijn huidige baan ben ik verantwoordelijk voor de digitale marketing strategie van een online webwinkel. Dat betekent het opzetten en managen van campagnes, maar ook het zoeken naar nieuwe manieren om een verschil te maken in deze competitieve markt. Email marketing, social advertising (Facebook, Twitter), Display, RTB/Programmatic, SEO, content en influencer marketing, etc.: ik zet een ruim gamma aan technieken in om onze ambitieuze doelstellingen te bereiken. Tools die ik hierbij gebruik zijn onder meer Google Adwords en Bing, Google Analytics en Google Tag Manager. Voor analyses en rapportering gebruik ik naast Google en Facebook Analytics vooral Hubspot, voor conversie optimalisatie is VWO mijn belangrijkste tool.

Online marketing is mijn passie, mede omdat elke dag anders is en er elke dag iets nieuws te leren is. Intussen werk ik echter al verschillende jaren bij mijn huidige werkgever en ik zou graag ook andere sectoren verkennen. Een rol waarbij ik voor verschillende klanten en projecten kan werken, zoals aangeboden door uw online marketingbureau, ligt perfect in lijn met mijn huidige ambities. Ik kijk er ook naar uit mijn kennis te delen met collega’s en, zoals aangegeven in de vacature, trainingen te verzorgen bij klanten en op evenementen.

Mijn collega’s omschrijven mij als sociaal, leergierig, creatief en flexibel. Ik kijk er naar uit om, binnen een groter team, samen te werken met gepassioneerde collega’s en van elkaar te kunnen leren. Die gezamenlijke ambitie en gedrevenheid zijn wat mij betreft de sleutel tot succes en klantentevredenheid en daar wil ik graag aan bijdragen.

Hopelijk heb ik u kunnen overtuigen van mijn expertise en enthousiasme. De rol aangeboden door uw internetmarketingbureau sluit perfect aan bij mijn verwachtingen en ik ben ervan overtuigd dat ik over de juiste kwaliteiten beschik om de uitdagende doelstellingen van uw bedrijf en uw klanten mee te helpen realiseren. Graag licht ik mijn kennis en motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek.

Ik kijk alvast uit naar uw feedback!

Met vriendelijke groet,

Beau Starke

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief senior online marketeer

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.