Sollicitatiebrief secretarieel medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief secretarieel medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor secretarieel medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief secretarieel medewerker
Sollicitatiebrief secretarieel medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor secretarieel medewerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Evy Pleiter
Van der Pekstraat 4
1031 CR Amsterdam

De Gruiter Installatiebedrijf
T.a.v. Jan Willem de Gruiter
Windestraat 12
1171 KB Badhoevedorp

Amsterdam, [DATUM]

Betreft: vacature secretarieel medewerker

Geachte heer De Gruiter,

Op Nationale Vacaturebank las ik dat u op zoek bent naar een secretarieel medewerker om uw team te versterken. De functie spreekt me vooral aan omdat het takenpakket erg gevarieerd is en de nodige verantwoordelijkheid biedt. Dat is net wat ik voor ogen heb voor mijn volgende baan. Daarom stel ik mij met veel enthousiasme kandidaat voor uw openstaande vacature.

Na het behalen van mijn MBO-diploma secretaresse in [JAAR] werkte ik als uitzendkracht in een aantal verschillende bedrijven en rollen. Het ging om diverse administratieve functies op verschillende afdelingen. Zo heb ik veel kunnen bijleren over de werking van een bedrijf en heb ik geleerd om mij snel aan te passen aan een nieuwe omgeving. Bovendien heb ik met diverse softwaresystemen leren werken.

Mijn huidige opdracht bij [BEDRIJF] is een zwangerschapsvervanging van een secretarieel medewerker. Het is precies het soort functie dat ik voor ogen had toen ik voor mijn opleiding tot secretaresse koos. Veel variatie, een nauwe samenwerking met het management en diverse administratieve en organisatorische taken. Geen dag is hetzelfde en dat is net een van de redenen waarom ik elke morgen met veel plezier naar het werk ga.

In mijn huidige rol sta ik onder meer in voor het verwerken van post, binnenkomende telefoons en emails. Daarnaast ondersteun ik de managers bij agendabeheer, het maken van presentaties en het voorbereiden van belangrijke meetings. Het opmaken van rapporten en het uitvoeren van eenvoudige analyses is eveneens een onderdeel van mijn job.

Het organisatorische aspect is erg belangrijk bij mijn huidige werkgever. Er worden regelmatig interne en externe evenementen georganiseerd en samen met andere secretarieel medewerkers zorg ik ervoor dat alles op wieltjes loopt. Dat vergt vaak heel wat planning en een goede coördinatie met externe en interne partners.

Dankzij mijn opleiding en ervaring heb ik een uitstekende kennis van MS Office. Daarnaast heb ik met diverse andere systemen gewerkt, waaronder bijvoorbeeld AFAS en SAP. Nederlands is mijn moedertaal en verder heb ik een vlotte kennis van het Engels. Bovendien kan ik telefoontjes in het Duits en Frans beantwoorden.

Mijn opdracht bij [BEDRIJF] loopt volgende maand af en daarom kijk ik nu uit naar een nieuwe, gelijkaardige functie. Ik ben ervan overtuigd dat uw openstaande vacature mij op het lijf geschreven is en hopelijk deelt u die mening na het lezen van deze brief en het doornemen van mijn curriculum vitae. Graag overtuig ik u verder tijdens een persoonlijk gesprek!

Met vriendelijke groet,
Evy Pleiter

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.