Sollicitatiebrief Scrum-Master

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Scrum Master direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Scrum Master als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Scrum-Master
Sollicitatiebrief Scrum-Master
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Scrum-Master krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Silvana de Ree
Borgmanhof 112
3861 GE Nijkerk

IT Engineering Holland
t.a.v. de heer W. Willemsen
Samuel Gerssenlaan 66
3861 HJ Nijkerk

Nijkerk, [DATUM]

Betreft: vacature Scrum Master

Geachte heer Willemsen,

Afgelopen [DATUM] las ik in [MEDIUM] de vacature waarin uw bedrijf aangeeft op zoek te zijn naar een vakkundige, ervaren en gecertificeerde scrum master. Ik voelde me direct aangesproken en na het lezen van de functie- en takenomschrijving in de vacature, besloot ik te solliciteren. Ik denk de juiste kandidaat te zijn vanwege mijn opleiding en werkervaring. In deze sollicitatiebrief zal ik dat, naast mijn motivatie, nader toelichten.

Aan [ONDERWIJSINSTELLING] heb ik in [JAAR] de opleiding Informatietechnologie afgerond. Ik ben daarna direct gaan werken als lean engineer bij [BEDRIJF], wat tijdens mijn opleiding mijn stagebedrijf was. Vanwege wat wisselingen binnen het bedrijf, kreeg ik de mogelijkheid naar een nieuwe functie door te stromen. Daarvoor volgde ik een opleiding om gecertificeerd scrum master te worden en deze heb ik in [MAAND, JAAR] succesvol afgerond. Momenteel werk ik dus al even in de functie van scrum master en dat bevalt mij zeer goed. Echter, ik zie ernaar uit om deze functie voort te kunnen zetten bij uw professionele organisatie waarbinnen ik meer eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling kan verwachten.

Als scrum master werk ik aan het werkproces van DevOps teams en pak ik impediments aan. Ik faciliteer het scrum proces en waarborg de kaders. Tevens zorg ik ervoor dat niets het team in de weg staat om goed werk te kunnen verrichten. Waar nodig geef ik ondersteuning aan de product owners bij een goede invulling van hun rol. Ik draag bij aan het resultaatgericht functioneren van het productteam en zorg ervoor dat zij de inzichten krijgen die nodig zijn om zichzelf continue te verbeteren. De waarden en uitgangspunten van scrum pas ik efficiënt toe en ik zorg voor een optimale implementatie. Tenslotte beheer ik taken als agile planning en visual management en zorg ik voor de aanwezigheid van realtime team-metrics.

Ik ben een vakkundig, marktgericht en analytisch sterk persoon. Complexe materie vertaal ik eenvoudig in heldere analyses, welke ik overtuigend weergeef richting collega’s. Ik ben gericht op samenwerking, heb een groot inlevingsvermogen en beschik over sterke communicatieve en coachende vaardigheden. Als scrum master heb ik kennis van lean practices, de werkwijze van DevOps teams, continuous delivery en scaled scrum. Zoals gevraagd in de vacature heb ik ervaring met werken in technisch complexe IT omgevingen en ben ik bekend met product backlog management.

Middels deze sollicitatiebrief hoop ik u te hebben overtuigd van mijn geschiktheid voor de functie van scrum master. Graag ga ik de uitdaging binnen uw onderneming aan en draag ik bij aan de professionalisering en groei van uw bedrijf.

Met vriendelijke groeten,

Silvana de Ree

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.