Sollicitatiebrief schoonmaakster

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief schoonmaakster direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: huishoudelijke hulp, kamermeisje, schoonmaakster, schoonmaker.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor schoonmaakster als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief schoonmaakster
Sollicitatiebrief schoonmaakster
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor schoonmaakster krijgt een 4,3/5 uit 859 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief schoonmaakster

Anthe Rustenburg
Koriander 26
1616 TE Hoogkarspel

Rozemarijn
T.a.v. mevrouw R.A.C. Thijsen
Transportweg 29
7007 CL Doetinchem

Hoogkarspel, [DATUM]

Betreft: vacature schoonmaakster

Geachte mevrouw Thijsen,

Met interesse las ik in Weekblad De Trompetter dat u een openstaande vacature heeft voor een schoonmaakster binnen uw bedrijf. Middels deze brief wil ik u graag mijn motivatie voor deze baan toelichten en u ervan overtuigen dat ik de juiste kandidaat ben.

Toen mijn kinderen het huis uit gingen vond ik het ontzettend leuk om weer te gaan werken. Ik ben als schoonmaakster bij verschillende kleine kantoren in de buurt aan de slag gegaan. Het geeft mij veel voldoening om alles weer netjes en schoon te maken. Thuis heb ik dat ook altijd met veel plezier gedaan. Van jongs af aan ben ik gewend om veel aandacht aan het huishouden te besteden en ik heb als tiener ook op de Huishoudschool gezeten, zoals veel vrouwen van mijn leeftijd.

Het zou voor mij erg leuk zijn om als vaste schoonmaakster bij uw bedrijf in dienst te gaan. Het lijkt me heerlijk om het gebouw van boven tot beneden te leren kennen en alles zo schoon en opgeruimd mogelijk te houden. Ook verheug ik me op het contact met uw medewerkers dat in de ochtend- of avonduren zal plaatshebben. Even een praatje maken en mensen erop attenderen hoe ze de boel netjes kunnen houden, zonder hen tegen de borst te stoten: een uitdaging, zo weet ik uit ervaring. Maar wel een heel leuke uitdaging!

Ik hecht veel waarde aan hygiëne en zie daarom ook niet snel iets over het hoofd. Ik werk tijdens het schoonmaken altijd zeer gestructureerd zodat alles aan de beurt komt. Ik deins niet terug voor vieze werkjes en pak alles even hard aan, wat u ook als wens aangeeft in de vacature. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik welke schoonmaakmiddelen het beste werken en kan ik alles snel weer op orde krijgen. Ik ben echt een schoonmaakster van de oude stempel, eentje die van aanpakken weet! Aangezien mijn kinderen het huis uit zijn ben ik zeer flexibel in te plannen. Ik ben sociaal, betrouwbaar en representatief. Het liefst werk ik in een uniform zodat mensen mij snel herkennen als schoonmaakster, mochten zij een opmerking of een vraag hebben over de interieurverzorging.

Hopelijk heb ik u van mijn enthousiasme en vakkundigheid kunnen overtuigen in deze brief. Schoonmaakster op uw grote kantoor zal mij veel voldoening geven en ik ben ervan overtuigd dat u uw werkplek snel weer ziet blinken! Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten tijdens een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Anthe Rustenburg

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief schoonmaakster

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

19 gedachten over “Sollicitatiebrief schoonmaakster

 1. Robin

  prima voorbeelden ,goed te gebruiken

  Reageren
 2. fabienne

  solicitatiebrief schoonmaakster in een ziekenhuis sintamandus

  Reageren
 3. Anoniem

  goeie valt niet mee een motivatiebrief maken

  Reageren
 4. Petra Punt

  Helemaal Super ik ga het gelijk uit proberen

  Reageren
 5. Anonien

  Dit heeft mij heel goed geholpen en volle ideeen gegeven

  Reageren
 6. Aiying

  Aiying
  De brief heeft mij zeer geholpen ik ben er blij mee

  Reageren
 7. Gera

  Handig om e.e.a. te verwerken in een sollicitatiebrief …

  Reageren
 8. Anoniem

  Ben nog mee bezig te Solliciteren en dit geeft mij de wijsheid.

  Bedankt.

  Reageren
 9. Sandra

  Na 7 jaar gewerkt als administratief medewerker bij een logistiek bedrijf ben ik nu op zoek naar een andere uitdaging. Met de hulp van de goede voorbeeld brieven wordt het wat makkelijker om te solliciteren.
  Hartstikke bedankt!

  Reageren
 10. Lucia Mijnals

  Heel erg bedankt voor deze voorbeeld sollicitatie brief, niet iedereen is handig met het schrijven van een sollicitatiebrief

  Reageren
 11. Kim

  Goede brief, heb ik gebruikt voor een vriendin die nog moeite heeft met de nederlandse taal. Denk dat de brief ook nog wel wat korter zou kunnen.

  Reageren
 12. Channy

  Ben heel erg blij dat ik deze brief ben tegen gekomen. Heb de afgelopen twee jaar met veel plezier als huishoudelijke hulp gewerkt en moet helaas nu op zoek naar iets anders. De brief geeft mij inspiratie..thanks

  Reageren
 13. altea

  nice sample letter. ik ben bezig met mijn inburgeringscursus, en heb nog moeite met briefen schrijven.
  deze brief helpt mij echt. ik wil naast mijn inburgeringscursus ook wat bijverdienen om mijn man te helpen met de kosten.

  Reageren
 14. dareal

  super handig !
  veel mensen zijn niet zo goed met brievuh

  Reageren
 15. ab

  goede hulp het valt niet mee om een goede sollicitatie brief te schrijven maar met deze voorbeelden wordt het wat makkelijker

  Reageren
  1. annie

   ik wist niet hoe ik een motivatiebrief moest schrijven,dit heeft mij heel goed geholpen.
   Bedankt.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.