Sollicitatiebrief schoonmaakster 2

GRATIS DOWNLOAD – motivatiebrief schoonmaakster direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze motivatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze motivatiebrief voor schoonmaakster als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief schoonmaakster 2
Sollicitatiebrief schoonmaakster 2
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor schoonmaakster 2 krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Bekijk variant 1 voor Sollicitatiebrief schoonmaakster 2

Anthe Rustenburg
Koriander 26
1616 TE Hoogkarspel

Rozemarijn
T.a.v. mevrouw R.A.C. Thijsen
Transportweg 29
7007 CL Doetinchem

Hoogkarspel, [DATUM]

Betreft: vacature schoonmaakster

Geachte mevrouw Thijsen,

Via uw advertentie in de Weekkrant vernam ik dat u op zoek bent naar een schoonmaakster om uw team te versterken. Middels deze brief wil ik graag mijn motivatie voor deze baan en uw bedrijf toelichten.

De voorbije jaren heb ik als schoonmaakster verschillende kleine opdrachten kunnen combineren. Stap voor stap heb ik mijn aantal werkuren opgebouwd, nu mijn kinderen opgegroeid en zelfstandig zijn. Het geeft mij veel voldoening om als schoonmaakster te werken en het resultaat te zien van mijn harde werk. Ook thuis vind ik het belangrijk dat alles netjes en schoon is. Dat heb ik meegekregen tijdens mijn opvoeding en zelf ook meegegeven aan mijn eigen kinderen.

Het combineren van verschillende jobs is niet altijd makkelijk en soms is het aantal werkuren onvoorspelbaar. Daarom zou ik graag een vaste werkplaats hebben en uw bedrijf lijkt voor mij de ideale werkplek. Ik heb veel ervaring met het schoonmaken van kantoren en kijk ernaar uit om het gebouw van boven tot beneden te leren kennen en ervoor te zorgen dat alles perfect opgeruimd en schoon is. De werkuren, in de ochtend- of avonduren, zijn voor mij perfect. Uit ervaring weet ik dat er op die momenten rustig en grondig kan worden gewerkt, maar soms ook eens een praatje kan worden gemaakt, en dat vind ik een leuke bijkomstigheid.

Hygiëne draag ik hoog in het vaandel en mijn klanten weten dat ik niet snel iets over het hoofd zie. Door gestructureerd te werken zorg ik dat alles aan de beurt komt. Voor vieze of lastige werkjes deins ik zeker niet terug: die geven mij zelfs nog meer voldoening. Dankzij mijn ervaring heb ik een uitstekende kennis van verschillende schoonmaakmiddelen en ken ik alle kneepjes van het vak. Ik ben flexibel, betrouwbaar en een harde werker.
Hopelijk bent u na het lezen van deze brief overtuigd van mijn enthousiasme en vakkennis. Ik ben er zeker van dat het mij veel voldoening zal geven om als schoonmaakster op uw kantoor te werken. U kunt erop rekenen dat uw werkplek er piekfijn zal uitzien als u met mij in zee gaat. Ik hoop binnenkort kennis te kunnen maken in een persoonlijk gesprek en u verder te kunnen overtuigen van mijn motivatie.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Anthe Rustenburg

Bekijk variant 1 voor Sollicitatiebrief schoonmaakster 2

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief schoonmaakster 2

  1. Jolanda

    dit vind ik een mooi voorbeeld van een brief om te gebruiken voor mijn eigen sollicitaties.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.