Sollicitatiebrief salarisadviseur

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief salarisadviseur direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor salarisadviseur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief salarisadviseur
Sollicitatiebrief salarisadviseur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor salarisadviseur krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Santosh Deniz
Boeierstraat 188
3028 XC Rotterdam

World Trade Center Rotterdam
T.a.v. B. Vogelaar
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Rotterdam, [DATUM]

Betreft: vacature salarisadviseur

Geachte mevrouw Vogelaar,

Via uw jobadvertentie op Linkedin kwam ik te weten dat u momenteel op zoek bent naar een ervaren salarisadviseur. De beschreven functie sluit perfect aan bij mijn eerdere ervaring en bij mijn ambities. Bovendien heb ik via collega’s veel positiefs gehoord over uw organisatie. Daarom reageer ik met veel enthousiasme op uw openstaande vacature en in deze brief vertel ik graag meer over mijn motivatie.

In [JAAR] behaalde ik mijn HBO-diploma Accountancy aan [HOGESCHOOL] in [LOCATIE]. Die studiekeuze was vooral gebaseerd op mijn voorliefde voor cijfers en administratie. Na het behalen van mijn diploma vond ik een tijdelijke job als medewerker boekhouding bij [BEDRIJF], in het kader van een zwangerschapsvervanging. Na het aflopen van mijn eerste contract kreeg ik een aanbieding om aan de slag te gaan als medewerker salarisadministratie en daar moest ik geen twee keer over nadenken.
Bij [BEDRIJF] maak ik deel uit van een fantastisch team en kreeg ik veel opportuniteiten om mijzelf bij te scholen. Bovendien is er een goede werksfeer en wordt veel belang gehecht aan het menselijke aspect. In zo’n omgeving voel ik mij helemaal thuis. Vanuit de P&O afdeling gaan we prat op een uitstekende service en een correcte en tijdige opvolging van alle vragen van medewerkers.

De voorbije jaren is mijn verantwoordelijkheid stap voor stap gegroeid en samen met mijn collega’s sta ik in voor de volledige salarisadministratie van meer dan duizend werknemers. Mijn takenpakket is gevarieerd, met een combinatie van maandelijks terugkerende taken en meer complexe vraagstukken. Daar verdiep ik mij graag in en ik heb intussen een uitstekende kennis van de sociale en fiscale wetgeving.

Mijn collega’s waarderen mijn vriendelijke en hulpvaardige ingesteldheid, en mijn oog voor detail. Door elkaars taken te controleren beperken we het aantal fouten tot het absolute minimum. De goede balans tussen nauwkeurig en snel werken: dat beschouw ik als een van mijn belangrijkste troeven.

Bij mijn huidige werkgever werken we met Nmbrs als salarissysteem, maar ik leer snel nieuwe softwarepakketten. Ik heb ook een goede kennis van MS Office en beschik zoals gevraagd over een PDS-diploma. In de toekomst wil ik graag de VPS-opleiding volgen. In het algemeen heb ik een brede interesse in alles wat met loons- en personeelsadministratie te maken heeft en ik wil mij graag nog verder verdiepen in thema’s als pensioenen en loonbelasting.

De voorbije jaren waren een ideale leerschool en ik ga nog elke dag met veel plezier naar het werk. Om persoonlijke redenen verhuis ik binnenkort echter naar [LOCATIE]. Daarom kijk ik uit naar een nieuwe baan in de buurt. De voorbije weken heb ik goed nagedacht over de volgende stap en mijn voorkeur gaat uit naar een rol als salarisadviseur bij een extern kantoor, met diverse klantencontacten. Op die manier wil ik mijn persoonlijke en commerciële vaardigheden verder ontwikkelen, en vooral uitgroeien tot een echte expert. Blijven groeien en bijleren: dat vind ik enorm belangrijk.

De rol als salarisadviseur bij [BEDRIJF] is precies wat ik zoek en hopelijk heb ik u in deze brief kunnen overtuigen van mijn enthousiasme en kwaliteiten. In bijlage vindt u mijn curriculum vitae met een overzicht van mijn vaardigheden en ervaring. Ik kijk er alvast naar uit om persoonlijk kennis te maken en u meer te vertellen over mijn achtergrond.

Met vriendelijke groet,
Santosh Deniz

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.