Sollicitatiebrief Restaurant Manager

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Restaurant Manager direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Restaurant Manager als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Restaurant Manager
Sollicitatiebrief Restaurant Manager
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Restaurant Manager krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Nicolette van Baardwijk
Stationsplein 125
2907 MJ Capelle aan den IJssel

Humpfrey’s Restaurant
T.a.v. de heer M.A. Garrett
Noordeinde 138A
2514 GP Den Haag

Capelle aan den IJssel, [DATUM]

Betreft: vacature Restaurant Manager

Geachte heer Garrett,

Via uw werknemer [NAAM], een vriend van mij, hoorde ik dat u op zoek bent naar een gastvrije restaurant manager voor uw steakhouse. Na het lezen van de vacature was ik direct enthousiast en graag solliciteer ik naar deze uitdagende functie. In deze sollicitatiebrief zal ik u meer vertellen over mijn opleiding, achtergrond en motivatie om te solliciteren.

In [JAAR] heb ik de Middelbare Hotelschool afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. Na enkele jaren gewerkt te hebben in de bediening, kreeg ik de mogelijkheid om als restaurant manager te gaan werken binnen dezelfde horecagelegenheid. Deze functie vervul ik nog steeds met veel plezier, maar ik ben van plan te gaan verhuizen naar [PLAATS] en zoek daarom eenzelfde functie in deze stad. Uw vacature kwam mij dus op het juiste moment ter ore en sluit perfect aan op mijn kwaliteiten en vaardigheden.

Als restaurant manager ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse, operationele gang van zaken in het restaurant. Hierbij neem ik het voortouw in de operatie en neem een duidelijke voorbeeldrol in voor medewerkers. Deze collega’s coach ik en probeer ik als vaste teamleden te behouden. Ik ben actief op de werkvloer en vorm het aanspreekpunt voor gasten en medewerkers. Daarnaast houd ik me bezig met bestellingen, roosteren en administratie. Tevens ben ik als restaurant manager verantwoordelijk voor de realisatie van de doelstellingen op het vlak van service, kwaliteit en winstgevendheid binnen het restaurant. Ik ben dan ook continue bezig met het verhogen en waarborgen van het gewenste serviceniveau. Hierbij bewaak ik de standaarden van het restaurant en zorg ervoor dat het restaurant voldoet aan alle wettelijke eisen met betrekking tot voedselveiligheid, milieu- en andere wetgeving.

Ik ben een ondernemend persoon met uitstekende leidinggevende vaardigheden. Als restaurant manager heb ik vanzelfsprekend een flexibele en commerciële instelling. Ik ben representatief en een kei in gastvrijheid. Kwaliteit en financieel resultaat verlies ik niet uit het oog en ik weet mensen op een aangename en opbouwende manier te coachen. Zoals gevraagd in de vacature ben ik in het bezit van Sociale Hygiëne, HACCP en BHV. Tevens beheers ik de Nederlandse, Engelse en Duitse taal uitstekend in woord en geschrift.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik u nieuwsgierig te hebben gemaakt naar mij als persoon. Daarnaast denk ik u te hebben overtuigd van mijn geschiktheid voor de functie van restaurant manager. Graag licht ik mijn motivatie nog uitgebreider toe in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Nicolette van Baardwijk

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.