Sollicitatiebrief Requirement Engineer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Requirement Engineer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Requirement Engineer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Requirement Engineer
Sollicitatiebrief Requirement Engineer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Requirement Engineer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Martijn Treep
Appelstraat 65
3442 HH Woerden

ARCO Engineering
T.a.v. de heer B. Tuin
Driehoekslaan 26
3601 HR Maarssen

Woerden, [DATUM]

Betreft: vacature Requirement Engineer

Geachte heer Tuin,

Afgelopen [DATUM], sprak ik een werknemer van u: [NAAM WERKNEMER]. Wij kennen elkaar van de opleiding Elektrotechniek. [NAAM WERKNEMER] gaf aan dat er binnen uw bedrijf een vacature openstaat voor de functie van requirement engineer. Na het lezen van de functieomschrijving in de vacature, besloot ik direct te solliciteren. In deze sollicitatiebrief zal ik nader ingaan op mijn achtergrond en motivatie.

Na het afronden van de opleiding Elektrotechniek aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [JAAR], ben ik gaan werken als requirement engineer bij [BEDRIJF]. Helaas is dit bedrijf genoodzaakt te sluiten en daarom ben ik op zoek naar eenzelfde functie waarbinnen ik mijn ervaring verder voort kan zetten. Mijn motivatie om bij uw bedrijf te solliciteren is, dat uw onderneming bekend staat als een professionele werkgever die aandacht schenkt aan het leveren van de beste kwaliteit en aan de ontwikkeling van de werknemers. Precies wat ik zoek!

Als requirement engineer ben ik de spilfiguur in het tekenproces. Ik houd mij bezig met het ondersteunen en inzichtelijk maken van alle wijzigingen binnen het engineerproces. Daarbij coördineer ik het tekenproces tussen de verschillende belanghebbenden. Ik controleer of tekeningen volledig zijn en volgens planning bijgewerkt worden. Daarnaast draag ik tevens zorg voor correcte distributie en opslag van de tekeningen. Ook ben ik als requirement engineer betrokken bij het creëren van elektrotechnische oplossingen, zoals power management, control en routing van de kabels en controleer ik de kwaliteit en kwantiteit van het opgeleverde werk. Tenslotte stimuleer ik een positieve samenwerking tussen verschillende afnemers en voer ik met diverse partijen overleg.

Ik ben een sociaal persoon en omschrijf mezelf als een echte teamplayer. In mijn werk als requirement engineer ben ik klant- en servicegericht en streef ik naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Ik volg ontwikkelingen in het vakgebied op de voet en houd van innoveren. Daarnaast ben ik analytisch ingesteld en heb een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen. Door mijn rustige houding weet ik ook in stressvolle situaties kalm te blijven en overzicht te behouden. Zoals gevraagd in de vacature heb ik kennis van verschillende engineerings- en tekenprogramma’s, zoals bijvoorbeeld E-Plan en Autocad. Ook beschik ik over goede mondelingen en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik u nieuwsgierig te hebben gemaakt naar mij als persoon en als requirement engineer. Graag beantwoord ik eventuele vragen in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groeten,

Martijn Treep

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.