Sollicitatiebrief recruiter

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief recruiter direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor recruiter als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief recruiter
Sollicitatiebrief recruiter
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor recruiter krijgt een 4,2/5 uit 169 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief recruiter

Jennifer Bruinenberg
Noodweg 101
1213 PV Hilversum

Memento Design
T.a.v. de heer S. Vijn
Jozef Israëlskade 48E
1072 SB Amsterdam

Hilversum, [DATUM]

Betreft: vacature recruiter

Geachte meneer Vijn,

De juiste match kandidaat matchen met de juiste organisatie. Dat is het streven van iedere serieuze recruiter. Dagelijks ben ik bezig met het plaatsen van de juiste persoon op de juiste plek. Hier haal ik veel plezier uit en dat is ook de reden dat uw vacature direct mijn aandacht trok. Uw bedrijf is groeiende en daar zou ik graag mijn steentje aan bijdragen. Om deze reden solliciteer ik naar de functie van recruiter en in deze brief zal ik mijn motivatie nader toelichten.

In [DATUM] heb ik de opleiding Commerciële Economie afgerond. Ik ben daarna gaan werken als recruiter bij een recruitmentbureau in Eindhoven. Hier heb ik verschillende klanten onder mijn hoede waarvoor ik op zoek ga naar de juiste kandidaten voor hun openstaande vacatures. Ik maak gebruik van ons kandidatenbestand, maar ik zoek ook op andere manieren naar professionals. Een voorbeeld is het zoeken via banensites, of binnen netwerken zoals LinkedIn. Aangezien ik naar de randstad wil verhuizen ben ik op zoek naar een ambitieuze organisatie waar ik mijn functie als recruiter kan voortzetten.

Uw organisatie heeft ambitieuze plannen en daar groei ik graag in mee. Als recruiter ben ik zeer gedreven en pro-actief. Ik ben commercieel ingesteld en kan wat eigenwijs zijn als ik mijn doelen wil halen. Ik kan dan ook goed zelf initiatief nemen en stel mij verantwoordelijk op. Als persoon ben ik zeer sociaal en communicatief vaardig. In de omgang ben ik open en ik weet mensen snel te doorgronden. Ik weet hoe ik mensen op een fijne manier kan interviewen om zo veel mogelijk te weten te komen. Gesprekken voer ik graag op een eerlijke manier en ik erken de waarde van humor. Zoals u in de vacature vraagt beheers ik zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

Het is voor mij een uitdagende stap om als recruiter bij uw organisatie aan de slag te gaan en mee te werken aan de groei en professionalisering van uw organisatie. Ik hoop dat ik van mijn gedrevenheid heb kunnen overtuigen in deze brief. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Jennifer Bruinenberg

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief recruiter

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

4 gedachten over “Sollicitatiebrief recruiter

 1. Nicole

  Goeie en sterke brief.

  Reageren
 2. Geert

  Prachtige motivatiebrief! Het wekt zeker mijn interesse om deze persoon uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

  Reageren
 3. Janine de Bruin

  Goeie sterke brief, waar alleen maar het nodige in staat.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.