Sollicitatiebrief reachtruckchauffeur

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief reachtruckchauffeur direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor reachtruckchauffeur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief reachtruckchauffeur
Sollicitatiebrief reachtruckchauffeur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor reachtruckchauffeur krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Cor van Hardeveld
Dierenriemstraat 100
9742 AH Groningen

Suiker Unie
T.a.v. Peter Dankers
Fabriekslaan 12
9745 AG Groningen

Groningen, [DATUM]

Betreft: vacature reachtruckchauffeur

Geachte heer Dankers,

Op de website van Indeed viel mijn oog op uw openstaande vacature voor een reachtruckchauffeur. Een afwisselende job in een groeiende onderneming: dat is precies wat ik zoek! Daarom heb ik geen moment getwijfeld om te solliciteren. Graag licht ik in deze brief mijn ervaring en motivatie verder toe.

De voorbije jaren heb ik met veel plezier bij [BEDRIJF] gewerkt. Ik startte er in [JAAR] als orderpicker en groeide in [JAAR] door naar hef- en reachtruckchauffeur. Een baan waarin ik mij echt in mijn sas voel. Ik sta in voor het laden en lossen van vrachtwagens, intern transport en gevarieerde werkzaamheden in het magazijn. Heel veel afwisseling dus en dat binnen een fijn team!

Helaas besliste [BEDRIJF] om de vestiging in [LOCATIE] te sluiten en omwille van familieredenen is een verhuis geen optie. Daarom kijk ik nu uit naar een nieuwe uitdaging en bij voorkeur ga ik opnieuw aan de slag in een gelijkaardige functie bij een logistiek dienstverlener.

Ik heb ervaring met alle genoemde activiteiten en kan vlot overweg met de scanner en met de computer. Het werken in een koelcel is voor mij geen probleem: dat is ook bij mijn huidige werkgever een vereiste. Dat geldt ook voor het ploengensysteem: ik ben het gewoon om in een 2-ploegendienst te werken en in drukke periodes zelfs in een 3-ploegendienst.

Uiteraard beschik ik over geldige certificaten voor de heftruck en de reachtruck. Daarnaast kan ik ook vlot de stapelaar en EPT bedienen. Ik ben vertrouwd met HACCP en hecht veel belang aan veiligheid, kwaliteit en hygiëne. Orde en netheid draag ik eveneens hoog in het vaandel.

Als persoonlijke kwaliteiten wil ik graag mijn nauwkeurigheid en zin voor initiatief benadrukken. Verder ben ik erg flexibel en stressbestendig; belangrijke vaardigheden in een vaak chaotische omgeving. Als reachtruckchauffeur kom ik ook vaak in contact met andere afdelingen en met externe partners Dankzij mijn sociale vaardigheden en goede communicatieskills verlopen die contacten altijd vlot. In moeiijke situaties blijf ik kalm en ik kan eventuele brandjes snel blussen.

Bent u op zoek naar een ervaren en polyvalente reachtruckchauffeur? Dan ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste kandidaat ben. Graag licht ik mijn ervaring en motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Cor van Hardeveld

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.