Sollicitatiebrief rayonmanager

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief rayonmanager direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor rayonmanager als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief rayonmanager
Sollicitatiebrief rayonmanager
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor rayonmanager krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Frederikus Hazekamp
Trompenburgstraat 119
1079 TR Amsterdam

Business Center Amsterdam
T.a.v. M. Haverkamp
Willem Roelofsstraat 9
1062 JX Amsterdam

Amsterdam, [DATUM]

Betreft: vacature rayonmanager

Geachte mevrouw Haverkamp,

Via uw bedrijfswebsite zag ik dat u momenteel op zoek bent naar een rayonmanager in de regio [REGIO]. Precies de rol waar ik momenteel naar uitkijk en daarom stel ik mij met veel enthousiasme kandidaat voor deze uitdagende vacature. In deze brief wil ik u graag meer vertellen over mijn achtergrond en motivatie.

Omdat ik de retailsector altijd al enorm boeiend vond, koos ik voor de HBO-opleiding Retailmanagement en Ondernemerschap. Bovendien had ik als student jarenlang een bijbaantje in de supermarkt. Ik werkte er als kassamedewerker en vakkenvuller. Die ervaring bleek achteraf erg waardevol voor mijn rol als supermarktmanager.

Na het afronden van mijn studies in [JAAR] ging ik aan de slag bij [BEDRIJF]. Daar werd ik via een intensief opleidingstraject klaargestoomd voor de rol als supermarktmanager. Aanvullende opleidingen, bijkomende ervaring op de werkvloer en een ervaren mentor om mij te coachen: de perfecte leerschool om te leren omgaan met de uitdagingen van deze functie!

De voorbije jaren was ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de [BEDRIJF]-vestiging in [LOCATIE]. Dat betekent dat ik een team van bijna veertig mensen aanstuur en insta voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Mijn takenpakket is op die manier erg gevarieerd en uitdagend.

Als leidinggevende probeer ik het beste uit mijn team te halen door hen goed te begeleiden tijdens de opleidingsperiode en hen te motiveren om mee te denken en initiatief te nemen. Openheid en collegialiteit: daar hecht ik veel belang aan. Een goede werksfeer is belangrijk om succes te behalen als team en ik heb de voorbije jaren verschillende initiatieven gelanceerd om een hecht team te creëren.

Het werken met cijfers vind ik erg boeiend en ik werk graag resultaatgericht op basis van de vooropgestelde dagelijkse, wekelijkse en jaarlijkse doelstellingen. Als analytisch ingesteld persoon duik ik regelmatig dieper in de cijfers en rapporten om na te gaan hoe we verder kunnen optimaliseren. Efficiëntie, een uitstekend voorraadbeheer en een goede planning: het zijn zaken die echt het verschil maken.

Binnen de retailsector geloof ik dat een klantgerichte aanpak de beste manier is om te groeien. Dat probeer ik over te brengen op mijn team en daarvoor heb ik intern een aantal belangrijke principes uitgewerkt. Zo weet iedereen perfect wat van hem of haar verwacht wordt en hoe we de klanten tevreden kunnen stellen.

Mijn huidige rol is erg boeiend, maar er ligt veel focus op operationele taken. Graag wil ik op een meer strategisch niveau kunnen werken en bovendien voel ik mij met mijn jarenlange ervaring klaar voor de volgende stap. Het spreekt mij erg aan om op basis van mijn expertise andere supermarktmanagers te kunnen coachen en mee te denken over mogelijke verbeteringen.

De rol van rayonmanager is voor mij de ideale volgende stap en ik ben ervan overtuigd dat ik over de juiste kwaliteiten beschik om succesvol te zijn in deze rol. Hopelijk hebt u na het lezen van deze brief en het doornemen van mijn curriculum vitae een goed beeld van mijn achtergrond. Graag licht ik een en ander nader toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Frederikus Hazekamp

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.