Sollicitatiebrief psychodiagnostisch medewerker

DOWNLOAD – sollicitatiebrief psychodiagnostisch medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor psychodiagnostisch medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief psychodiagnostisch medewerker
Sollicitatiebrief psychodiagnostisch medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor psychodiagnostisch medewerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Jitte van Spijk
Houtrustweg 166
8084 CD ’t Harde

ZMLK-school Toekomst
T.a.v. mevrouw K. Buk
Blerckweg 5
8084 EX ’t Harde

’t Harde, [DATUM]

Betreft: vacature psychodiagnostisch medewerker

Geachte mevrouw Buk,

Met interesse las ik [DATUM] op uw website de vacature voor een psychodiagnostisch medewerker op uw ZMLK-school. Een functie die ik momenteel met veel plezier vervul binnen een andere doelgroep. In deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie voor uw openstaande functie toelichten en daarnaast ook mijn opleiding en ervaring bespreken.

In [JAAR] heb ik de opleiding Toegepaste Psychologie aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS] afgerond. Tijdens mijn studie vond ik psychodiagnostiek ontzettend interessant en daarom heb ik een afstudeerstage in die richting gezocht. Deze vond ik bij een zorginstelling voor verstandelijk gehandicapte jongeren. Momenteel vervul ik daar nog steeds de functie van psychodiagnostisch medewerker. Het geeft me veel voldoening, maar in uw vacature zie ik weer een nieuwe uitdaging: zeer moeilijk lerende kinderen. Een doelgroep waar ik veel energie van krijg en welke ik graag verder help.

Tijdens mijn werk ik met jongeren die een verstandelijke beperking hebben. Ik neem psychologische onderzoeken bij hen af naar aanleiding van uiteenlopende begeleidingsvragen. Bij het afnemen van deze onderzoeken zorg ik ervoor dat de jongeren zich op hun gemak voelen en niet afgeleid worden. Ik zorg voor het scoren en verwerken van de testen en testresultaten. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de testmaterialen. Ik ben als psychodiagnostisch medewerker op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van psychologisch onderzoek en volg regelmatig cursussen.

De vacature binnen uw school spreekt mij zoals eerder al vermeld, aan vanwege de doelgroep, maar uiteraard ook door de uiteenlopende werkzaamheden. Binnen mijn huidige functie ben ik enkel verantwoordelijk voor het afnemen van de onderzoeken. Als psychodiagnostisch medewerker op uw school, kan ik mijn takenpakket uitbreiden met het ondersteunen van de ambulant begeleider bij het individueel begeleiden van kinderen. Een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier zal uitvoeren!

Als psychodiagnostisch medewerker ben ik sterk in organiseren en weet administratief alles op orde te houden. Ik beschik over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Daarnaast ben ik nieuwsgierig en weet ik mij procedures en werkwijzen snel eigen te maken. Graag werk ik samen in een team, maar mijn werkzaamheden kan ik uitstekend zelfstandig uitvoeren.

Hopelijk heb ik u van mijn enthousiasme en gedrevenheid kunnen overtuigen in deze sollicitatiebrief. Psychodiagnostisch medewerker is een interessant vak en graag breng ik mijn kennis en ervaring in op uw school om zo tot de beste begeleiding voor individuele leerlingen te komen. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Jitte van Spijk

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.