Sollicitatiebrief psychiatrisch verpleegkundige

DOWNLOAD – sollicitatiebrief psychiatrisch verpleegkundige direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor psychiatrisch verpleegkundige als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief psychiatrisch verpleegkundige
Sollicitatiebrief psychiatrisch verpleegkundige
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor psychiatrisch verpleegkundige krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Leeroy de Lijster
Noordzeelaan 189
4322 DL Scharendijke

Zorg- en Welzijnscentrum Schoonhove
T.a.v. mevrouw P. Boekhorst
Donkereweg 54-58
4317 NM Noordgouwe

Scharendijke, [DATUM]

Betreft: vacature psychiatrisch verpleegkundige

Geachte mevrouw Boekhorst,

In de vacature die te lezen is op uw website, vraagt u naar een psychiatrisch verpleegkundige met hart voor een kwetsbare doelgroep. Graag stel ik me voor als kandidaat voor deze functie. In deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie nader toelichten en meer vertellen over mijn opleiding en werkervaring.

In [JAAR] heb ik de opleiding Verpleegkunde afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING]. Tijdens deze opleiding heb ik praktijkervaring opgedaan als psychiatrisch verpleegkundige bij een stichting die ambulante hulp biedt aan mensen die om uiteenlopende redenen in hun leven vastlopen. Vanaf dat moment wist ik dat ik na mijn opleiding in eenzelfde functie wilde gaan werken. Nu ik een jaar als verpleegkundige op de psychiatrische afdeling in [ZIEKENHUIS] werkervaring heb opgedaan, vind ik dat ik klaar ben om de stap naar een meer kleinschalige organisatie te nemen, daar waar mijn hart naar uit gaat.

Als psychiatrisch verpleegkundige geef ik ondersteuning aan psychiatrisch patiënten op de afdeling. Ik richt me op het positief veranderen van de dagelijkse patronen waardoor mensen in hun situatie klem zijn komen te zitten en welke ze zelf niet meer kunnen doorbreken. Tevens verricht ik verpleegkundige handelingen indien nodig. De patiënten gaan mij nauw aan het hart en ik vind het dan ook zeer belangrijk om op een eerlijke en open manier te communiceren. Ik heb ervaring met complexe problematiek en een zeer uiteenlopende doelgroep.

In mijn werk als psychiatrisch verpleegkundige ben ik zeer zelfstandig en zoek ik gemakkelijk contact met collega’s indien nodig. Ik ben sociaal ingesteld en ben krachtig genoeg om mij kwetsbaar op te durven stellen. Echter, ik sta stevig in mijn schoenen en weet duidelijk, maar altijd met respect te communiceren. Ik benader zaken graag creatief, toon initiatief, ben verantwoordelijk en neem graag voldoende tijd voor elke patiënt. Zoals gevraagd in de vacature ben ik BIG-geregistreerd en in het bezig van een VOG.

Als psychiatrisch verpleegkundige werk ik graag voor een kleinschalige organisatie, waar met aandacht voor de patiënt en collega’s gewerkt kan worden. Dat vind ik terug in uw vacature omschrijving. Ik hoop met mijn mening en visie bij te kunnen dragen aan de manier waarop uw organisatie zich kan ontwikkelen. Kortom: ik heb zin in deze uitdagende functie!

Met deze sollicitatiebrief hoop ik u te hebben overtuigd van mijn capaciteiten voor de functie van psychiatrisch verpleegkundige. Eventuele vragen van uw kant licht ik graag toe in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Leeroy de Lijster

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief psychiatrisch verpleegkundige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.