Sollicitatiebrief Projectvoorbereider

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Projectvoorbereider direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Projectvoorbereider als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Projectvoorbereider
Sollicitatiebrief Projectvoorbereider
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Projectvoorbereider krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Dennis Ravensbergen
Torenstraat 77
9201 JW Drachten

Bouwbedrijf Jongejans B.V.
T.a.v. B. Maarnen
Ottolaan 1
9207 JP Drachten

Drachten, [DATUM]

Betreft: vacature Projectvoorbereider

Geachte heer Maarnen,

Afgelopen [DATUM] las ik in [MEDIUM] met interesse de vacature waarin uw bedrijf vraagt naar een projectvoorbereider. De gestelde werkzaamheden en functie-eisen die in deze vacature genoemd worden, sluiten nauw aan bij mijn huidige taken en bij mijn competenties. Graag solliciteer ik naar deze uitdagende functie. In deze sollicitatiebrief zal ik mijn curriculum vitae en motivatie nader toelichten.

In [JAAR] heb ik de opleiding Bouwkunde afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. Na het afronden van deze opleiding, ben ik bij mijn vroegere stagebedrijf als werkvoorbereider gaan werken. Na vijf jaar met plezier in deze functie gewerkt te hebben, ben ik doorgestroomd in de functie van projectvoorbereider. Nu ik ook hierin veel werkervaring op heb kunnen doen, ben ik klaar voor een volgende stap: als projectvoorbereider bij een groter en internationaal bouwbedrijf aan de slag gaan, waar ik meer complexe projecten kan voorbereiden. De vacature van uw bedrijf voor een projectvoorbereider kruist dus op het juiste moment mijn pad.

Als projectvoorbereider ben ik van engineering tot en met de oplevering betrokken bij verschillende projecten. Ik bereid de projecten voor op het gebied van bouwmethodieken, inkoop, logistiek en financiën en draag zorg voor een efficiënt bouwproces, een veilige bouwplaats en actuele en nauwkeurige kostenbewaking. Tijdens de uitvoeringsfase beheer en bewaak ik het project, zodat alles verloopt volgens planning en budget. Naast deze uitvoerende taken, ben ik verantwoordelijk voor het verloop van het project en geef ik leiding aan meerdere werkvoorbereiders. Ook zorg ik zowel intern als extern voor een duidelijke communicatie over het project.

Collega’s noemen mij een betrokken en gedreven persoon. Ik neem graag verantwoordelijkheid en durf de touwtjes in handen te nemen. Door mijn analytisch vermogen en technisch inzicht, durf ik als projectvoorbereider duidelijke beslissingen te nemen. Graag werk ik in een betrokken team, waarbinnen ruimte is voor eerlijke feedback, goede communicatie en ook humor. Ik weet op verschillende niveaus te communiceren en weet zowel mensen op de bouw als de klanten op de juiste manier te benaderen. Zoals gevraagd in de vacature heb ik geen 9-tot-5 mentaliteit en bereid om te reizen voor het werk.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik u van mijn geschiktheid voor de functie van projectvoorbereider bij uw bedrijf overtuigd te hebben. Graag vertel ik u meer over mijn ervaring, capaciteiten en motivatie in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Dennis Ravensbergen

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.