Sollicitatiebrief Projectmanager E-mailmarketing

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Projectmanager E-mailmarketing direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Projectmanager E-mailmarketing als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Projectmanager E-mailmarketing
Sollicitatiebrief Projectmanager E-mailmarketing
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Projectmanager E-mailmarketing krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Adrianus van Oorsouw
Easterein 105
8401 AV Gorredijk

PR & Marketing Agency Kanters
T.a.v. mevrouw C. Kuipers
Valerialaan 82
8446 BH Heerenveen

Gorredijk, [DATUM]

Betreft: vacature Projectmanager E-mailmarketing

Geachte mevrouw Kuipers,

Met interesse las ik [DATUM] de vacature op uw website, waarin aangegeven wordt een openstaande functie te hebben voor een projectmanager e-mailmarketing. Na het lezen van de functieomschrijving en functie-eisen in de vacature, denk ik de juiste kandidaat te zijn. Graag licht ik dit nader toe in deze sollicitatiebrief, waarin ik u meer vertel over mijn opleiding, ervaring en motivatie.

Aan [ONDERWIJSINSTELLING] heb ik in [JAAR] de opleiding Marketing afgerond. Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik stage gelopen bij [BEDRIJF], waar ik na het afronden van mijn opleiding kon gaan werken als projectmanager e-mailmarketing. Een leuke functie, die perfect bij mij past. Helaas kan ik de functie bij deze werkgever maar deeltijd uitvoeren, terwijl ik graag fulltime deze functie uit zou willen voeren. De mogelijkheid om bij uw bedrijf fulltime te kunnen werken, vormt niet alleen de basis voor mijn motivatie om te solliciteren. Ook de uitdagende en innovatieve omgeving van uw bedrijf zijn voor mij aanleiding juist bij uw bedrijf mijn interesse in de functie te tonen.

Als projectmanager e-mailmarketing, heb ik een eigen klantportfolio en ben daarmee het centrale aanspreekpunt voor deze klanten. Ik coördineer verschillende projecten en zorg dat ik altijd een stapje voor loop op de verwachtingen van de klant. In de functie van projectmanager e-mailmarketing ben ik een echte spin in het web te noemen. Met een helicopterview zorg ik dat ik alle lopende projecten goed kan uitvoeren. Ik maak de klantvraag helder en zorg ervoor dat ik beschik over alle informatie die ik nodig heb voor een project. Met deze informatie maak ik in samenwerking met sales een begroting en zorg ik voor een realistische planning. Als projectmanager e-mailmarketing coördineer ik het project van de start tot en met de facturatie. Deze afwisseling in werkzaamheden maakt de functie voor mij uitdagend en zorgt voor veel voldoening.

In mijn werk als projectmanager e-mailmarketing ben ik zeer klantgericht. Ik houd ervan om net even een stapje extra te nemen voor de ultieme klantervaring. Samenwerken is één van mijn kernwaarden in mijn werk. Plannen en organiseren gaan mij zeer goed af en ik weet goed in te spelen op onverwachte situaties. Ik ben proactief te noemen, neem graag initiatief een weet prioriteiten te stellen. Als projectmanager e-mailmarketing houd ik mij aan afspraken, ook al betekent dit dat ik buiten de normale werktijden door moet werken. Tenslotte heb ik ook voor detail en werk daardoor nauwkeurig en gestructureerd. Zoals gevraagd in de vacature heb ik kennis van en ervaring met databases, koppelingen, HTML, (gedrags)data en automatisering. Uiteraard weet ik als projectmanager e-mailmarketing alles over e-mail marketig en marketing automation.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik u te hebben overtuigd van mijn geschiktheid voor de functie van projectmanager e-mailmarketing bij uw bedrijf. Graag vertel ik u meer over mijn motivatie voor deze sollicitatie en over mijn kennis van het vak.

Met vriendelijke groeten,

Adrianus van Oorsouw

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.