Sollicitatiebrief Projectcoördinator IT

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Projectcoördinator IT direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Projectcoördinator IT als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Projectcoördinator IT
Sollicitatiebrief Projectcoördinator IT
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Projectcoördinator IT krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Frans van Oirschot
p/a Binnensingel 34a
3816 PX Amersfoort

Internationaal IT Consultancy
T.a.v. de heer I. Baelde
Enkeerdlaan 25
7261 JW Ruurlo

Amersfoort, [DATUM]

Betreft: vacature Projectcoördinator IT

Geachte heer Baelde,

Met interesse las ik de vacature op uw website, waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een projectcoördinator IT. De functieomschrijving was voor mij direct een motivatie om deze sollicitatiebrief te sturen. De omschreven taken sluiten precies aan bij mijn kennis, ervaring en interesse. Graag solliciteer ik dan ook naar deze functie.
In [JAAR] heb ik de opleiding IT afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. Hierna ben ik in Australië gaan werken als Projectcoördinator IT bij [BEDRIJF]. Nu, na twee jaar in het buitenland gewerkt te hebben, wil ik weer graag terugkomen naar Nederland. Uw vacature sprak mij aan en lijkt mij de juiste plek om mijn werk als projectcoördinator IT voort te zetten.

Als projectcoördinator IT bij het bedrijf waar ik nu werk, ben ik verantwoordelijk voor alle IT projecten. Ik ben contactpersoon voor diverse IT-partners en ondersteun het management bij aanschaf van hard- en software. Daarnaast verleen ik support aan collega’s op het gebied van IT en ik vertaal gebruikersvragen naar de juiste oplossing. Ik volg ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet en onderzoek verbeteringen daar waar mogelijk. Bij mijn functie als projectcoördinator IT hoort ook de taak om advies te geven, gevraagd en ongevraagd. Tevens verzorg ik database beheer en serveronderhoud, beheer hard- en software en zorg ik voor risico- en budgetmanagement.

Collega’s noemen mij sociaal, enthousiast en communicatief vaardig. In mijn functie als projectcoördinator IT werk ik georganiseerd en ben ik klantgericht. Ik beschik over een goed analytisch en oplossend vermogen en ben stressbestendig. Samenwerken met anderen vindt ik fijn, maar ik draag graag verantwoordelijkheid voor mijn eigen werkzaamheden. Zoals gevraagd in de vacature, heb ik een uitstekende beheersing van het MS Office pakket en uitgebreide ervaring met ERP systemen. Tevens beheers ik zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Ook in het Duits weet ik mij uitstekend te redden. In mijn vrije tijd ben ik ook graag bezig op IT-gebied, maar vindt het ook heerlijk om te sporten en dingen te ondernemen met vrienden.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik u nieuwsgierig te hebben gemaakt naar mij als kandidaat voor de functie van projectcoördinator IT. Mocht u mij graag ontmoeten voor een persoonlijk gesprek, dan ben ik van [DATUM] tot [DATUM] in Nederland en kom ik graag naar uw kantoor. Wanneer een gesprek u niet schikt binnen deze voorgenoemde twee weken, dan is het uiteraard mogelijk om via Skype contact te leggen.

Met vriendelijke groeten,

Frans van Oirschot

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.