Sollicitatiebrief productontwikkelaar

DOWNLOAD – sollicitatiebrief productontwikkelaar direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor productontwikkelaar als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief productontwikkelaar
Sollicitatiebrief productontwikkelaar
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor productontwikkelaar krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief productontwikkelaar

Manon Westhoek
Le Mairehof 184
6828 RB Arnhem

Extra Natuurlijk
T.a.v. mevrouw P. van de Laar
Damstraat 44
6811 CB Arnhem

Arnhem, [DATUM]

Betreft: vacature productontwikkelaar

Geachte mevrouw Van de Laar,

Met interesse las ik de vacature op uw bedrijfswebsite, waarin u vraagt naar een productontwikkelaar die projecten van A tot Z kan oppakken. Mijn opleiding, ervaring en eigenschappen sluiten perfect aan op de eisen die u in de vacature stelt. Graag solliciteer ik naar deze uitdagende functie en in deze sollicitatiebrief zal ik mijn achtergrond en motivatie nader toelichten.

In [JAARTAL] heb ik de opleiding Voedingsmiddelentechnologie aan [ONDERWIJSINSTELLING] afgerond met als specialisatie Food Technology & Product. Ik ben daarna gaan werken als productontwikkelaar bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in voedingssupplementen. Momenteel werk ik daar nog met veel plezier. Mijn motivatie om echter bij uw bedrijf te solliciteren, is dat uw bedrijf zich enkel richt op natuurlijke voedingssupplementen. Precies waar mijn interesse ligt en uw visie op supplementen sluit dan ook aan op mijn eigen kijk hierop.

Als productontwikkelaar vertaal ik wetenschappelijke artikelen naar commerciële teksten op bijvoorbeeld verpakkingen. Hierbij denk ik uiteraard na over mogelijke claims met naleving van de huidige wet- en regelgeving. De veranderingen in deze wet- en regelgeving volg ik op de voet, zodat ik altijd op de hoogte ben van wat wel en niet mag en mogelijk is. Naast deze taken, ben ik continue op zoek naar nieuwe ingrediënten en hoe deze verwerkt kunnen worden in de producten om tot het beste resultaat te komen. Tenslotte zorg ik voor de presentatie van nieuwe producten, ontwikkelingen en acties aan het salesteam. Als productontwikkelaar ben ik eigenlijk de creatieve schakel tussen marketing en research & development en verantwoordelijk voor het begeleiden van new product development projecten van begin tot eind.

Ik ben een gedreven persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Mijn mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn uitstekend te noemen. In mijn werk heb ik een echte hands-on mentaliteit en kan ik uitstekend zelfstandig werken. Ik ga doelgericht en accuraat te werk en maak daarbij gebruik van mijn creativiteit. Door mijn positieve en flexibele instelling kan ik goed omgaan met wisselende, onverwachte en stressvolle situaties.

Ik heb -zoals gevraagd in de vacature- als productontwikkelaar kennis van de betreffende ISO en GMP waarden en ervaring in het lezen en vertalen van wetenschappelijke artikelen voor commerciële toepassingen en recepturen. Door mijn sterke affiniteit met natuurlijke gezondheid, denk ik de juiste productontwikkelaar voor uw bedrijf te zijn.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik u te hebben overtuigd van mijn geschiktheid voor de functie van productontwikkelaar. Graag maak ik nader kennis tijdens een persoonlijk gesprek, waarin ik eventuele vragen van uw kant met plezier beantwoord.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Manon Westhoek

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief productontwikkelaar

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.