Sollicitatiebrief productieplanner

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief productieplanner direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor productieplanner als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief productieplanner
Sollicitatiebrief productieplanner
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor productieplanner krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Merel Cats
Dorus Rijkersstraat 50
4335 HG Middelburg

Vermeer International B.V.
T.a.v. N. Overschie
Nijverheidsstraat 20
4458 AV ‘s-Heer Arendskerke

Middelburg, [DATUM]

Betreft: vacature productieplanner

Geachte heer Overschie,

Via Indeed vond ik uw openstaande vacature voor een ervaren productieplanner. Een uitdagende functie in een stabiel bedrijf: dat is precies wat ik momenteel zoek. Het gevraagde profiel sluit uitstekend aan bij mijn kwaliteiten en eerdere werkervaring en daar wil ik u in deze brief graag van overtuigen.

Sinds het afronden van mijn HBO-opleiding productielogistiek in [JAAR] deed ik een pak ervaring op binnen verschillende bedrijven. Nadat ik bij [BEDRIJF] de kneepjes van het vak leerde, ging ik na het faillissement van het bedrijf aan de slag als zzp-er. Op die manier leerde ik heel wat verschillende omgevingen kennen en leerde ik met verschillende planningssystemen werken.

Als productieplanner ben je een echte spin in het web binnen een bedrijf. Er komt heel wat bij kijken en vaak is het elke dag opnieuw een uitdaging om een optimale planning uit te werken. Dat is net wat mij zoveel voldoening geeft: elke dag is anders en er zijn altijd nieuwe problemen om op te lossen. Graag denk ik ook mee over mogelijke verbeteringen, iets wat van mij als freelancer meestal verwacht werd.

Om een goede planning op te stellen moet rekening gehouden worden met heel veel verschillende factoren en met de belangen van verschillende partijen. Contacten met klanten, leveranciers, logistieke diensteverleners en interne afdelingen die soms tegenstrijdige belangen hebben: het hoort erbij. Dankzij mijn goede communicatie- en onderhandelingsvaardigheden slaag ik erin om een goede relatie te onderhouden met alle betrokkenen.

De voorbije jaren heb ik met heel wat verschillende ERP-systemen gewerkt, waaronder SAP. Daarnaast ben ik een expert in Excel en vragen collega’s mij vaak hulp voor meer complexe toepassingen. Dankzij mijn jarenlange ervaring heb ik een uitstekend inzicht in de supply chain en ben ik vertrouwd met logistieke concepten als JIT, MRP enz. In [JAAR] behaalde ik een Lean Six Sigma Green Belt certificaat.

Na het aflopen van mijn laatste opdracht bij [BEDRIJF] heb ik een korte sabbatical ingelast. Nu ben ik vol energie op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar daarbij zoek ik specifiek naar een vaste baan in loondienst. Ik wil graag mijn ruime ervaring delen met jongere collega’s en bijdragen aan de groei van [BEDRIJF].

In bijlage vindt u mijn curriculum vitae. Daar kunt u meer lezen over mijn vaardigheden en werkervaring. Hopelijk is na het doornemen van mijn CV en van deze motivatiebrief uw interesse gewekt om meer te weten te komen en mag ik binnenkort een uitnodiging verwachten voor een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Merel Cats

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.