Sollicitatiebrief product manager

DOWNLOAD – sollicitatiebrief product manager direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor product manager als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief product manager
Sollicitatiebrief product manager
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor product manager krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief product manager

Dagmar Regtop
Hoogstraat 20
1211 JM Hilversum

Bausch & Lump
T.a.v. de heer B. Baas
Thebe 26
1213 NV Hilversum

Hilversum, [DATUM]

Betreft: vacature product manager

Geachte heer Baas,

Een passievolle product manager; dat is waarnaar u vraagt in de vacature die ik las op uw bedrijfswebsite. Deze website heb ik het afgelopen jaar regelmatig bezocht in de hoop een passende functie voor mij te vinden. De producten die u op de markt brengt, hebben namelijk al lange tijd mijn interesse en wat maakt een functie nu leuker, dan te mogen werken met en voor producten waar je affiniteit mee hebt? Graag solliciteer ik dan ook naar de functie van product manager bij uw bedrijf en in deze sollicitatiebrief licht ik met plezier mijn achtergrond en motivatie toe.

Nadat ik in [JAAR] de opleiding Commerciële Economie aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS] had afgerond, ben ik verder gaan studeren aan [UNIVERSITEIT] om ook de opleiding Bedrijfskunde af te ronden. Daarna ben ik als product manager bij [BEDRIJF] gaan werken. Een leuke functie, maar ik mis de affiniteit met de technische producten die zij produceren. Liever werk ik met luxe verzorgingsartikelen, zoals uw bedrijf verkoopt. Aangezien ik een fervente gebruiker ben, lijkt het mij geweldig om mijn enthousiasme over te brengen aan anderen door middel van mijn werk als product manager.

Als product manager bij [BEDRIJF] volg ik de marktontwikkelingen en trends op de voet. Deze vertaal ik naar mogelijkheden in productontwikkeling en assortimentsbeheer. In samenwerking met andere betrokken collega’s, begeleid ik productintroducties en wijzigingen in het assortiment. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de go-to-market van nieuwe producten en diensten en het up-to-date houden van de diverse promotiematerialen. Ook signaleer ik product- en marktinformatie en verzamel en analyseer deze informatie om daarna te verwerken in benchmarks. Een uitgebreid takenpakket dus, waarmee ik veel kennis en ervaring heb opgedaan op het gebied van product management. Met deze kennis en ervaring, in combinatie met mijn belangstelling voor uw producten, denk ik de juiste kandidaat te zijn voor uw openstaande vacature voor product manager.

Ik ben een ambitieus en enthousiast persoon. Door mijn analytische blik, weet ik snel conclusies te trekken vanuit gegeven cijfers en duidelijk inzicht hierin te verschaffen. In mijn werk als product manager kan ik eenvoudig structuur creëren en meerdere projecten tegelijk managen. Daarbij werk ik resultaat gericht en ben ik gedreven om successen te behalen. Ik ben proactief, klantgericht en weet mijn verantwoordelijkheid te nemen. Zoals gevraagd in de vacature, kan ik uitstekend met het complete Microsoft Office pakket overweg en beheers ik zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Hopelijk heb ik u van mijn geschiktheid voor de functie kunnen overtuigen met deze sollicitatiebrief. Graag licht ik mijn motivatie verder toe tijdens een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Dagmar Regtop

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief product manager

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief product manager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.